Az alábbiakban egy rövid szakmai összefoglaló olvasható a RAVAK termékek egyik legaktívabb újdonságáról. 

 A RAVAK márkáról - LOSZ Lakberendezők Országos Szövetsége – Blog

 

A RAVAK márkáról és cégünkről röviden:
A Csehországban 1991-ben alapított RAVAK márka 1999 óta van jelen Magyarországon.

 

 

Kínálatát folyamatosan bővítve ma már az első termékeken, a zuhanykabinokon, akril zuhanytálcákon és designtervezett akril fürdőkádakon kívül, hidromasszázs rendszereket és paneleket, öntött műmárvány zuhanytálcákat és mosdókat, csaptelepeket, fürdőszobai környezetbe tervezett elektronikai cikkeket – központi és spotvilágítás, rádió -, fürdőszobabútorokat gyárt és forgalmaz a RAVAK.

 

 

A cég évről évre növekvő eladási adatait figyelembe véve jelenleg a magyarországi fürdőszoba piac – új építések és felújítások – mintegy 15-20 százalékába szállít be, azaz meghatározó szerepe van a piacon. Épp ezért a RAVAK Hungary Kft. felelős termékeinek hosszú távú biztonságáért, szolgáltatási hitelességét védi, kapcsolatait a legmagasabb szinten kezeli és ápolja. Ennek az üzletpolitikának kimagasló elismerésként nyerte el a RAVAK Hungary Kft. a Superbrands és Business Superbrands 2011 díjakat. A díj olyan pozitív visszajelzés brandünkről, amely szakmai alapon emeli ki a legjobbakat. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, a díjat odaítélő zsűri az ágazat elismert szakembereiből áll, akik döntésükkel tanúsítják márkánk eddigi sikerességét.

 

A RAVAK Hungary Kft. e mentén kíván továbbra is üzleti partnereivel, ügyfeleivel együttműködni és meg kívánja adni az ehhez tartozó kereteket. Javasoljuk Önnek is, hogy igény esetén vegye fel személyesen is a kapcsolatot szakembereinkkel, vegyen részt konzultációs programjainkon, ismerje meg termékeinket, éljen szolgáltatásainkkal!

 

 

RAVAK csaptelepek

 

A 2010-2011-es újdonságok között szerepelnek a RAVAK minőséget képviselő Neo, Rosa és Suzan csaptelep-családok, melyek harmonikussá és ezzel teljessé is teszik a cég által forgalmazott szanitercsaládokat.

 

 

A RAVAK márkáról - LOSZ Lakberendezők Országos Szövetsége – Blog

 

 

A RAVAK design alapvető követelménye a mindennapi életbe való hozzáadott érték, a termék egyszerű használhatósága és a hosszú élettartama. Minden RAVAK csaptelep magáért beszél.

 

 

Mi garantálja a csaptelepek biztonságát?

 

Suzan Rosa és Neo csaptelepcsaládok

 

A RAVAK márkáról - LOSZ Lakberendezők Országos Szövetsége – Blog

 

  • A tökéletesen megmunkált sárgaréz csaptelep test, mely megfelelő vastagságú réteggel krómozott és minden egyéb járulékos elem mennyisége a standardoknak megfelelően ellenőrzött értéken mozog.
  • A flexibilis csatlakozócsövekkel együtt a csaptelep test mikrobiológiai és vízkémiai szempontból teljesen ártalmatlan az ivóvíz minőségére. Mindezt rendszeresen tesztelik, és akkreditált laboratóriumokban hitelesítik.
  • A folyamatos, könnyű, finom mozgathatóságért és a hosszú élettartamért a kerámia kartus záró szelep rendkívül finom megmunkálása felel, melyet több mint 700 000 nyitásra folyamatosan tesztelnek.
  • A fürdő keverő váltók kialakítása minőségi, finoman hangolható megoldásokat takar.
  • A perlátor anyaga speciális műanyag, mely nem dugul el. A finom felületi üledék ujjal is eltávolítható, könnyen tisztítható, aktívan szűri ki a víz szennyeződéseit.
  • Az átgondolt és elegáns csomagolás megvédi a csaptelepet szállítás közben.
  • A garancia, a szolgáltatás, az alkatrész hosszútávra szól.

 

 

A RAVAK márkáról - LOSZ Lakberendezők Országos Szövetsége – Blog

 

 

Termosztátos zuhanycsaptelep

 

Kiegyenlíti a víznyomás és a vízhőmérséklet ingadozásait és tartósan biztosítja, hogy a csapból az általunk beállított hőmérsékletű víz folyjon.

 

A RAVAK márkáról - LOSZ Lakberendezők Országos Szövetsége – Blog

 

 

Csaptelepek kiegészítői

– A 90 cm hosszú zuhanycső ideális a családi zuhanyzókban, ahol gyerekek is zuhanyoznak

– A csaptelepek tisztításához, rendkívül biztonságos és hatékony megoldásként a RAVAK Cleaner tisztítószer javasolt.

A RAVAK minden csaptelepe megfelel az otthoni és egyéb felhasználásnak és teljesíti az ivóvíz áteresztésére támasztott EN 817 norma szigorú követelményeit.

 

A RAVAK márkáról - LOSZ Lakberendezők Országos Szövetsége – Blog

 

 

 

A RAVAK Hungary Kft. piaci értékei:

  • A RAVAK termékeire, mind a hozzá tartozó alkatrészekre jellemző a válogatott minőségi anyagok és technológiák használata.
  • Az állandó és magas RAVAK minőséget a legmodernebb gépsorokon működő technológia biztosítja.
  • Magyarországi szervízhálózatában 10 éves szakmai múlttal rendelkező szakemberek dolgoznak.
  • Megbízható az alkatrészellátás.
  • A RAVAK szolgáltatás alapköve a foglalkozását több mint egy évtizede gyakorló rugalmas értékesítő csapat.
  • A RAVAK Hungary Kft. termékeit évente mintegy 100.000 példányban ingyenesen megjelenő, jól áttekinthető, árakkal, képekkel és műszaki információkkal ellátott „RAVAK Collection” katalógusába rendezi.
  • Piaci értékként kezeli a cég, hogy árait 1 évig képes tartani.
  • A magyar építőipar piacán egyedülálló RAVAK raktárrendszer, biztonságos logisztikai megoldásokat eredményez: gyors és pontos szállítás, csomagolás, raktározás.
  • A RAVAK Hungary Kft. büszke arra, hogy szakmai tudását egyedi oktatási rendszerén keresztül folyamatosan át tudja adni a magyar szakembereknek.
  • 2010-ben az építőipari piacon rendkívül fontos szakmai csoportosulásokhoz csatlakoztunk, mint a Lakberendezők Országos Szövetsége, a Magyar Épületgépészek Szövetsége, azzal a szándékkal, hogy termékeinket Magyarországon is magas szintű, operatív szakmai képviseletek biztonságába helyezzük. Szakértelmünkkel, tapasztalatunkkal, és nemzetközi kapcsolatainkkal szeretnénk segíteni is ezen képviseletek felkészültségét az Uniós elvárásokhoz.
  • Szolgáltatásának online eszköze az építőipari díjat nyert honlap: www.ravak.hu.
  • Termékeinek széles felhasználhatóságára bizonyíték, hogy a világon közel 40 országban forgalmazzák termékeinket.

A RAVAK márkáról - LOSZ Lakberendezők Országos Szövetsége – Blog

 

 

 

Központi elérhetőségeinkA RAVAK márkáról - LOSZ Lakberendezők Országos Szövetsége – Blog

RAVAK Hungary Kft.
1142 Budapest,
Erzsébet királyné útja 125.
Tel.: 06-1-223-13-15; 06-1-223-13-16;
Fax: 06-1-223-13-14;
e-mail: info@ravak.hu
web: www.ravak.hu

 

 

 

Régió menedzsereink:

Északkelet-Magyarország: Bökényi Zoltán +36-30/230-2875

Északnyugat-Magyarország: Magyar László +36-30/560-2865

Délmagyarország: Fischer Csaba +36-30/474-9404

Budapest: Csontos László +36-30/397-4802