Elektrolux Intuit termékcsalád

Egy igazán intuitív termékcsalád – a Bi Market Kft. szakértője bemutatja az új, innovatív Electrolux beépíthető készülékeket

 

 

Bi Market Kft.

 

 

Intelligens kezelőfelületek és egyedülálló okos funkciók jellemzik az új Electrolux beépíthető készülékcsaládot. Az intuitív készülékek professzionális megoldásaival minden eddiginél kényelmesebb, fenntarthatóbb, ugyanakkor izgalmasabb a főzés.

 

 

 

 

Az Electrolux vezető szerepet játszik a gőzsütés elterjedésében a háztartásokban. Évek óta dolgozik azon, hogy otthon, saját konyhánkban is készíthessünk egészséges és finom ételeket. A legújabb fejlesztésű, Steamify funkciós gőzsütőkben még egyszerűbb lett a megfelelő gőzprogram beállítása. Nem kell azon gondolkodnunk, vajon mennyi gőz kell az adott étel elkészítéséhez. Csak ki kell választanunk az étel típusát, a sütő pedig automatikusan beállítja a megfelelő gőzmennyiségét és a sütés időtartamát.

 

 

 

 

A pontos hőfoknak sokszor kulcsfontosságú szerepe van az ételek elkészítésében. A SenseFry® funkciós indukciós főzőlapok gondoskodnak róla, hogy az ételek egyenletesen süljenek át. Csak azt kell kiválasztani a főzőlap színes kijelzőjén, hogy milyen ételt szeretnénk készíteni, a főzőlap pedig figyel rá, hogy az első perctől az utolsóig egyenletes legyen az edényben a hőmérséklet. Így nem kell többé találgatni, hogy elég meleg-e a serpenyő vagy az olaj, és nem kell főzés közben folyamatosan feljebb vagy lejjebb vennünk a hőfokot. Egy SenseFry® érzékelős főzőlapon minden palacsinta ugyanolyan lágy lesz, és minden szelet szték egyenletesen ropogós kérget kap.

 

Bi Market Kft.

 

 

 

Nem csak a sütés és a főzés, de az edények mosogatása is kényelmesebb, sőt fenntarthatóbb is lett! Az új, intuitív mosogatógépek QuickSelect kezelőfelületén csak azt kell beállítanunk, hogy mennyi idő alatt legyenek elmosogatva az edények. A mosogatógép pedig beállítja a megfelelő ciklust. Azt is megadhatjuk, hogy a gép hosszabb idő alatt, energiatakarékosan dolgozzon, ezzel kímélve a környezetet és a pénztárcánkat is; ha viszont számít az idő, beállíthatjuk, hogy a gép gyorsan, nagyobb energiafogyasztással mosogassa el az edényeinket.

 

Bi Market Kft.

forgalmazó

 

 

 

 

 

>TrilakMAXCITYSolthy GallerySZéplak