Pixlum®

Pixlum®

 

Szakértő szemmel rovatunkban a Trog Kft.-től Katona Ferenc ismerteti a forradalmian új Pixlum® rendszert.

 

 

A Pixlum® -mal örökre elfelejtheti a bonyolult és nagy szaktudást igénylő kábeleket. Ez a forradalmian új hibrid technológia ötvözi az elektromos vezeték, a gipszkarton és világítótestek tulajdonságait.

 PixLum

 

A termékcsalád három fő elemre bontható:

 

  • Elektromos vezető panelek
  • Elektromos csatlakozók
  • Lámpatestek

 

A paneleket olyan egyszerű felszerelni, mint a hagyományos gipszkartont. Akár a teljes mennyezet vagy a fal bármely pontjára elhelyezhetjük a dekoratív világító felületet, nem csak ahol elektromos kiállás található.

 

Csak annyit kell tenni miután a kívánt elhelyezése megtörtént a paneleknek, hogy be kell szurkálni a felületbe az egy, illetve kéttűs lábbal ellátott világító elemeket és máris biztonságos fényt varázsolt!

 

Innentől kezdve a szobák fala és a mennyezetek kisfeszültségű vezetővé válnak és könnyedén kialakítható csillagos égboltot készíthetünk, vagy akár egy lámpatestet helyezhetünk el bárhol a plafonon teljes biztonságban.

 

 

 

 

 

Ezzel a sokoldalú, egyszerű és szórakoztató világítással nagyon rövid idő alatt a saját “fény designerévé” válhat és az otthonában egyedi megjelenést tud kölcsönözni a saját maga által tervezett világítással. Teljes plafonokat változtathat át csillagos égbolttá vagy bármilyen világító motívummá, trendi vagy tündéri, letisztult vagy vibráló atmoszférát teremtve.

 

Katona Ferenc
Trog Kft.

PixLum képviselő

 

 

 

 

OTP lakástakarékTrilakMAXCITYSolthy GallerySZéplak