Prémium indonéz teakfa kerti bútorok a TEAKhome-tól

A kínálatunkban található egyedi, kézzel készített, időjárásálló teakfa CAPRI kerti szettek utolérhetetlen előnye, hogy sok-sok szezonon át kiszolgálják tulajdonosaikat. A teakfa tartósságának köszönhetően ezek a bútorok minimális karbantartással évtizedekig megőrzik szépségüket. A fa saját olaj-és gumitartalmának köszönhetően a teakfa szettek időjárás- és vízállóak, ellenállnak a napsütés, szél és eső hatásainak. De ezen kívül a termeszeknek és a penészesedésnek is. Ennél többet nem is várhatunk egy minőségi kerti bútortól!

 

 

 

Ami igazán különlegessé teszi a TEAKhome kerti bútorait, az a francia formatervezés. Hála francia designereinknek, nem csak esztétikus, hanem funkcionális darabok is születtek. Masszív, stabil bútordarabok 100% tömörfából. Kialakításukra nagy gondot fordítottak, aminek eredménye, hogy a székek egy mozdulattal összecsukhatóak, az asztalok pedig könnyen bővíthetőek.

 

 

 

Ezekre a székekre bátran fel is állhatunk, nem kell attól tartani, hogy egyszerűen összecsuklik alattunk. A multik kínálta olcsó tömegtermékek esetében nem biztos, hogy egy ilyen mutatványt nyugodt szívvel megkockáztatnánk.

 

 

 

A teakfa kerti bútoraink szettben vagy darabonként is megvásárolhatóak. A CAPRI kollekció egyszerű, letisztult formái okos tervezéssel párosulnak. A székek kettesével rendelhetőek, igény szerint. Az asztalok mindegyike bővíthető, így 180-300 cm-es hosszúságig van lehetőség választani. A szettek pedig 6-8-10-12 székkel várják új tulajdonosaikat, így kisebb vagy nagyobb társaságok fogadására is kiválóan alkalmasak. Bátran vendégelje meg családtagjait, barátait egy vidám grillezésre vagy egy kellemes nyáresti borozásra! Az éves karbantartása is csupán egy speciális ápoló olajjal történő kezelést jelent, amihez az olajon kívül csak egy ecsetre van szükség. Ráadásul az ápoló olajunk folttaszító hatású is, így nem kell féltenie a bútorokat az igénybevételtől

 

 

 

 

Azoknak ajánljuk a CAPRI kollekciót, akik értékelik a valódi fa természetes szépségét, nem csak egy nyári szezonra szeretnének kerti bútort beszerezni, és kedvelik a letisztult, praktikus, masszív kivitelezésű bútorokat. Tekintse meg kedvezményes kínálatunkat a TEAKshopban!

Szaktanácsadással is várjuk, kérdezzen bátran Katalintól!

 

 

 

 

 

>TrilakMAXCITYSolthy GallerySZéplak