Dekor – Tegyük hangulatossá!

Nagyon rövid idő alatt kellemessé és megnyugtatóvá, őszi hangulatúvá varázsolhatjuk falevélmintákkal az étkezőt, az étkezősarkot.

 

Dekorációs ötlet - Tegyük hangulatossá! - LOSZ Lakberendezők Országos Szövetsége - BlogAz egyszerű, mégis kiváló dekorációs ötlet kivitelezéséhez egyszerű eszközökre van szükségünk. A tapétaszegőből egy csíkot ragasszunk fel az étkező falára körülbelül 1,2 méter magasságban. Ragasztásnál figyeljünk a pontos, vízszintes elhelyezésre. A tapétaragasztóval felrakott csík fölé ollóval kivágott falevélmintákat helyezzünk változatos elrendezésben. A lakberendező tanácsa, hogy egy képzeletbeli keretben előbb a nagy leveleket ragasszuk fel, hagyjunk közöttük bőséges helyet, majd a kisebb levelekkel töltsük ki a réseket. A bordűrből kivágott falevelek vastagságuknak köszönhetően plasztikus, az igazihoz hasonló mintát adnak.

 

Így készül

Vágjuk ki vastag tapétaszegőből a mintákat!

Kenjük be hátoldalukat tapétaragasztóval.

Nyomjuk a falhoz a mintát, dörzsöljük át.

Megjelent: Ötlet Mozaik, 2004.szeptember

Szerzö: Bozsovics Szonja

A Lakberendezők Országos Szövetségének küldetése magas színvonalú lakás- és környezetkultúra népszerűsítése, a lakberendező és céges tagok tevékenységének támogatása.

Megosztás
>TrilakMAXCITYSolthy GallerySZéplak