Bemutatjuk: Az új SQUARO zuhanykabin – Villeroy & Boch

Felújítja vagy átépíti fürdőszobáját? A Villeroy & Boch új SQUARO WALK-IN zuhanykabinja garantálja a modern, városi stílust, és még valamit: az egyediséget.

 

A Villeroy & Boch új SQUARO WALK-IN zuhanykabinja

 

Ez a cég eddigi leglaposabb zuhanytálcája: gyakorlatilag nincs semmilyen szintkülönbség a kabin és a fürdőszoba többi része között. A víz kijutását a 180 fokban kinyitható üveg ajtók garantálják, így ezek is a kényelmes belépést könnyítik, miközben teljes kilátást (és, ha szerencsések vagyunk panorámát) biztosítanak. A zuhanykabin eleganciáját előkelő színek emelik tovább, melyek a tisztaság és modernséget érzetét tovább fokozzák. Így a kabin lehet krém, szürke, antracit és barna, mind modern matt felülettel. És hogy a letisztult, modern formavilágot semmi se zavarja meg, a zuhany panel és a szerelvények az oszlop állványba lettek beépítve. Az új Quaryl-technológia használata révén a beépítési mélység sekélyebb, mint valaha (csak 10cm). Az üvegfelület VILBOclear borítású felszíne a takarítást könnyíti meg – nincsenek többé vízkőcsíkok, vagy karcolásnyomok.

A zuhanypanel beépítési lehetőségei pedig gyakorlatilag végtelenek, lakberendezőnk bátran játszhat a formákkal, színekkel, anyagokkal, hogy valóban a kliensre szabhassa a fürdőszobát.

 

Szerzö: Lakberendezők Országos Szövetsége

A Lakberendezők Országos Szövetségének küldetése magas színvonalú lakás- és környezetkultúra népszerűsítése, a lakberendező és céges tagok tevékenységének támogatása.

Megosztás
>TrilakMAXCITYSolthy GallerySZéplak