Bemutatjuk: A Calyx cég „Illusion” fürdőkádját

Hívogató és megnyugtató, egy óriási tojás, amiben jó elmerülni. Ezt kínálja az olasz CALYX cég legújabb fürdőkádja, az „Illusion” – és ez már nem illúzió, hanem valóság…Illusion fürdőkádAz „Illusion” fürdőkád egy akrilból készült primadonna, mely a Calyx cég eddigi alkotásait egészíti ki. Ez e vadonatúj kád a fürdőszoba szépe, és egyben központi darabja lehet.

 

Megalkotását a tojás – a természet legtökéletesebb formája – inspirálta, sima, gyengéd kanyarulatai lazító, relaxáló hatást sugároznak, élvezet megérinteni. Van benne valami természetfelettien békés és megnyugtató – mindaz, ami egy igazi „spa-feelinghez” hozzátartozik.

 

Az „Illusion” fürdőkád igazi szépségét csak akkor mutatja meg valójában, ha van elegendő hely számára a fürdőben. Ugyanis szoborszerű formája kizárólag a térbe (középre) állítva, wenge-talpakon érvényesül igazán. A 4 krómozott fémlábú állvány szó szerint piedesztálra emeli e nagyszerű alkotást.
Mindegy, hogy ízlésünk modern, minimalista, vagy maximalista, ez a kád minden stílushoz illeszthető.

 

Méretei: 185 x 58 cm, ami alapján nem szükséges fényűzően tágas fürdőszobát építenünk köréje – kisebb helységben is elfér és garantáltan eleganciát sugároz.

 

 

Szerzö: Lakberendezők Országos Szövetsége

A Lakberendezők Országos Szövetségének küldetése magas színvonalú lakás- és környezetkultúra népszerűsítése, a lakberendező és céges tagok tevékenységének támogatása.

Megosztás
>TrilakMAXCITYSolthy GallerySZéplak