Kényelem és harmónia

Az elsődleges szempont mindenki számára a kényelem és a harmónia megfelelő kialakítása volt. Kényelem, hogy készülődéskor senkinek ne kelljen hosszasan sorban állnia a mosdónál és harmónia pedig, hogy a tisztálkodás a tükörnél valódi kényeztetés legyen.

Kényelem és harmónia egy zuhanykabinbanA frissítő hidromasszázst élvezve, káprázatos panorámában, esetleg a csillagos égben gyönyörködhet a fürdőző. Egy német cég különleges modellje ihlette a zuhanykabin kialakításának ötletét, amelyet a szokásostól eltérő módon építettünk be, a helyi adottságoknak megfelelően. Így, ez a fürdőszoba ebben az esetben nem csak a testi, hanem a lelki felfrissülés igazi színtere is. Fürdés, készülődés közben bárki tud beszélgetni, olvasgatni, üldögélni, esetleg még pezsgőzni is. Ezt, a harmonikus hangulatot erősítendő, csak a legszükségesebb helyekre került a falon csempeburkolat. A mosdók körüli fabútor és a tükör körül elhelyezkedő polcok rejtik a fürdőszoba mindennapi kellékeit. A színek, az anyagok és a formák összehangolásának, a technikai kialakításnak és a növényeknek köszönhetően ez a fürdőszoba nem csak egy egyszerű fürdő, hanem valódi szoba is.

 

Szerzö: Budai Ildikó

A Lakberendezők Országos Szövetségének küldetése magas színvonalú lakás- és környezetkultúra népszerűsítése, a lakberendező és céges tagok tevékenységének támogatása.

Megosztás
>TrilakMAXCITYSolthy GallerySZéplak