Luxus és elegancia a fürdőszobában – a Savio Firmio kollekciója

Az olasz Savio Firmino cég 1941 névre hallgató kollekciója, a klasszikus elegancia és a luxus képviselője a mai fürdőszoba trendben. Ez az a sorozat, ami a XIX. század királyi pompáját idézi meg, mind szépségben, mind formatervezésben. Ezzel az olasz cég egy olyan különlegességet alkotott, ami a neoklasszikus bútoripar remeke.

Neoklasszikus fürdőkádAz 1941 ajánlható mindazoknak, akik fejedelmi pompáról álmodnak, de nem lelkesednek a modern, minimalista lakberendezés egyenes vonalaiért, ám mégis ragaszkodnak a modern kor vívmányaihoz. A Savio Firmino cég nem követi a modern divatos trendeket, hanem a szofisztikált kézi faragásokban bízik. Itt szinte mindent drágakövek és arany, illetve ezüst motívumok dekorálnak – ez teszi különössé és egyedivé ezt a csodálatos fürdőszoba bútort.

Mindezt a híresen bohém atelierrel, Friederich Egermann-nal karöltve sikerült megalkotniuk. Az új fürdőszoba kiegészítő sorozat rengeteg apróságot tartalmaz, melyek tökéletesebbé teszik a 1941 fürdőszobát. A hamisítatlan luxus hangulatát sugárzó (átlátszó fekete kristályból készült, nikkel, esetleg bronz réteggel borított fémekből alkotott) kiegészítők jól illeszkednek a kollekcióba. Mindez együtt egy ékszerdobozzá varázsolja fürdőszobánkat.

 

Szerzö: Dr. Németh Gábor

A Lakberendezők Országos Szövetségének küldetése magas színvonalú lakás- és környezetkultúra népszerűsítése, a lakberendező és céges tagok tevékenységének támogatása.

Megosztás
>TrilakMAXCITYSolthy GallerySZéplak