Construma 2010 – Tippek Szigete

A Lakberendezők Országos Szövetsége idén is lehetőséget kapott a Construma Nemzetközi építőipari szakkiállításon a bemutatkozásra. A 104 nm-es standon két mintalakás részleteit jelenítettük meg, az egyik oldalon a Nő a másik oldalon a Férfi otthonát.

 

Harminc partnerrel együttműködve sikerült egy impozáns, szakmai újdonságokat is bemutató kiállítást létrehozni. Sikereinket bizonyítja, hogy több berendezési tárgyat, bútort a kiállítás után megvásároltak a látogatók. A kiállítás óta négy partnerünket már a LOSZ céges tagjaként is üdvözölhetünk. Több megkeresést kaptunk más kiállítóktól, hogy a következőkben szívesen együttműködnek a LOSZ hasonló rendezvényein a Szövetséggel. A kiállítással kapcsolatosan néhány rövid kérdést tartalmazó kérdőívre jól válaszolók között lakberendezési tanácsadást és a partnerek által felajánlott ajándékokat sorsoltunk ki. A nyerteseket telefonon megkerestük és nevüket a honlapon is megjelentetjük.

 

Construma 2010

 

 

A standunkon forgatott a Story Tv, Duna Tv és fotókat készített Berényi András a SzépLak számára. Ezúton is szeretném megköszönni a tervező munkatársaim áldozatkész munkáját, a kiállító partnereink segítségét, támogatását és a Hungexpo munkatársainak munkáját, melynek eredménye lett ez a szép kiállítás. Külön köszönet a standot építő, kivitelező ZRC Kft-nek, akik mindenben segítségünkre álltak és nagyon sokat közreműködtek abban, hogy ez a kiállítás ilyen nagyszerűen sikerült.

 

Construma 2010

 

GALÉRIA KELL

>TrilakMAXCITYSolthy GallerySZéplak