COP Rendszertechnika Kft.

COP Rendszertechnika Kft.

COP Rendszertechnika Kft.

 

 

Cégünk megújuló energiát hasznosító épületgépészeti megoldásokat nyújt mind lakossági, mind az ipari szegmens számára. Telepített rendszereink teljesítménye több, mint 14.000 kW, napelemes-, szellőztető- és klímás megoldásainkkal együtt pedig már az ezret meghaladja referenciáink száma.

 

Levegő-víz hőszivattyús rendszereink kiemelkedő teljesítményt garantálnak, köszönhetően az általunk forgalmazott Mitsubishi Electric készülékek kiemelkedő minőségének. A felhasználói igények és a környezettudatosság erősödését követve a japán gyártó folyamatosan fejleszti Mitsubishi Zubadan hőszivattyúit, amely által a piacon egyedülálló terméket kínálunk a gazdaságos fűtés és hűtés iránt érdeklődőknek.

 

Szintén ezekhez az igényekhez kapcsolódik a pollenmentes, friss levegő biztosítása, amelyre a Mitsubishi Lossnay szellőztetőrendszer tökéletes megoldást nyújt. E két termékcsalád együttesen lefedi a költséghatékony és kellemes klímájú otthonnal szemben támasztott elvárásokat.

 

A teljes rezsinullázás jegyében a hőszivattyú és napelemes rendszer együttes telepítését is vállaljuk.
E kiváló minőségű termékek forgalmazása mellett a rendszerek testreszabásával, kiépítésével garantáljuk a „Mindent egy kézből” elv megvalósulását, melynek köszönhetően egyedi megoldásokat kínálunk a legkülönbözőbb igényekre, legyen szó kisebb lakásról vagy akár nagyobb területű létesítményről. A napjainkban különösen kedvelt, felületfűtéssel (padló-, mennyezetfűtés/hűtés) kombinált belső terek épületgépészeti kialakításával egy különleges, hiánypótló szolgáltatást nyújtunk a hazai piacon. A tervezéstől egészen a beüzemelésig, illetve a karbantartásig garantáljuk a komplett folyamat koordinálását, megvalósítását. Emellett a megrendelők számára biztosítjuk a kiterjesztett termék- és szolgáltatásgaranciát. Gépész- és beüzemelő kollégáink külső-, illetve belső workshop-ok révén folyamatosan képezik magukat a legfrissebb gépészeti és tervezési trendeket illetően.

 

Jelenleg folyamatosan elérhetőek újdonságaink, áraink webes platformjainkon. Így tervezéssel, beüzemeléssel, árajánlattal/kalkulációval kapcsolatban az ecodan24.hu oldalon; míg termékeinket és szettjeinket az ecodanshop.hu oldalon tekinthetik meg az érdeklődők.

 

Web: www.ecodan24.hu, www.ecodanshop.hu, www.zubadan.info.hu, www.rezsifelejto.hu

 

 

 

 

Szerzö: LOSZ

Megosztás
>TrilakMAXCITYSolthy GallerySZéplak