Otthon Design Kiállítás Construma 2015

Mikor:
2015. április 15. – 2015. április 19. egész nap
2015-04-15T00:00:00+02:00
2015-04-20T00:00:00+02:00
Hol:
Hungexpo D pavilon
Budapest
Albertirsai út 10
1101 Magyarország
Kontakt személy:
Lakberendezők Országos Szövetsége
+36 20 428 2739
Otthon Design Kiállítás Construma 2015 @ Hungexpo D pavilon | Budapest | Budapest | Magyarország

DESIGN EVOLUCIO
Régi érték – Új évezred

 

A Lakberendezők Országos Szövetsége tervezőcsapata 2015-ben az áprilisi Construma kiállításon egy fiatal pár lakását mutatja be, amely meglepő, figyelemfelkeltő lesz, tehát beszélni fognak róla az emberek.

 

A fiatalos, mai otthonon keresztül a régi értékekre, népi vonulatra szeretnénk felhívni az emberek figyelmét.
Ahol a zöld fal, természetes kő, fa felületek találkoznak csipkés álmennyezettel, modern magyar népi motívumokkal és hightech technikával.

 

A színvilágot meghatározza az idei Év színe a Marsala. A vöröses lila színnel párosul a fekete, pezsgő ezüst és a púder rózsaszín. Az anyagok között – a csipke, rozsdás lemez, bőr, üveg, szőr – nemes anyagok, különleges párosításban jelennek meg.

 

Interaktív részként a „teraszon” kialakított fotósarokban és az óriás 3D-s LOSZ betűknél minden érdeklődőt profi fotós örökít meg. A fotók megjelennek a facebook oldalunkon, ahol szavazni lehet a legérdekesebbekre.
Az „írható” falszakaszon lehet kézjegyeket, gondolatokat megosztani és a borkóstoltatással tájegységek ízét ismerhetik meg a standra látogatók.

 

A kiállításon lakberendezőink szakmai tanácsadással várják az érdeklődőket.

 

Kiállító partnereink és támogatóink:

AGC Glass, Apeker, Böjtös Bau, Cityplant, Falco, Firhang, Forest, Hannabi, iFresco, Kerma Design, Kludi, Komandor, König’s Art, Magicfloor, Miele, Parador, Plafondesign, Polystone, Rehau, Robotház, Trilak, Valpaint.

 

Tervezőcsapatunk:

Budai Ildikó, Ferenczi Éva, Joó Annamária, Katona Etelka, Petyerák Katalin, Pocsalyi Júlia, Varga Katalin, Wagner Andrea.

 

Lakberendezők Országos Szövetsége

Szerzö: Ferenczi Éva

Megosztás
>TrilakMAXCITYSolthy GallerySZéplak