OTTHONDesign Ősz Otthonteremtési kiállítás

Mikor:
2018. október 12. @ 10:00 – 2018. október 14. @ 17:00
2018-10-12T10:00:00+02:00
2018-10-14T17:00:00+02:00
Hol:
Hungexpo Budapesti Vásárközpont
Budapest
Albertirsai út 10
1106 Magyarország
Kontakt személy:
Hungexpo Zrt.

 

A lakberendezés és design a HUNGEXPO-ra költözik

 

Idén új kiállítással bővül a Hungexpo programja. Október 12–14. között rendezik az OTTHONDesign Ősz kiállítást és vásárt a Budapesti Vásárközpontban. A lakásbelső kialakításával és a design-nal foglalkozó standok mellett számos szakmai program is várja a látogatókat.

A Lakberendezők Országos Szövetségének tagjait várjuk október 12-14. között az OTTHONDesign Ősz Otthonteremtési kiállítás vásáron!

 

OTTHONDesign ősz

 

FÓKUSZBAN a lakberendezés

Az OTTHONDesign Ősz fókuszában a lakásbelső kialakítása és a design áll. A nappalitól a fürdőszobán át a konyha berendezéséig a lakás minden helyiségébe találhat itt lakberendezési termékeket, eszközöket.

A közel száz kiállító színvonalas megjelenése mellett a rendezvény egyik központi eleme az Innováció – Otthon stand, ahol mini enteriőrökkel, előadásokkal és lakberendezési tanácsadással várják a látogatókat. A Style & Home összefogásában, partnercégek legújabb termékein keresztül nyerhetnek inspirációt a látogatók. Mindezt interaktív módon, hisz minden enteriőr kapcsán a részvevő cégek közreműködésével még kerekasztal beszélgetések is segítik a trendek és stílusok megismerését.

 

KREATÍV, INTERAKTÍV

Az őszi rendezvényen a lakberendezés design vetülete is szerepet kap. A kiállítás stratégiai partnerségre lépett az idén 15 éves Design Hét Budapesttel. Az együttműködésnek köszönhetően a látogatók ízelítőt kaphatnak a hazai kreatívipar jelenéből: a PURE DESIGN standon fiatal tervezők munkáival találkozhatnak.

Emellett HOVA TOVÁBB? címmel kreatívipari felsőoktatási börzén ismerkedhetnek a látogatók a kreatív szakmai 24 felsőoktatási intézményeivel, az azok által kínált lehetőségekkel, képzésekkel. A börze szintén a Design Hét szervezésében valósul meg.

Az eseményhez kapcsolódva szervez kerekasztal beszélgetést a nyitónapra kiállítás másik szakmai partnere, a Bútorszövetség. A kerekasztal résztvevői neves szakemberek, oktatási intézmények képviselői, akik többek között arról beszélgetnek, meddig és mit érdemes tanulni, mit jelent a „long-life learning”.

Az ügyesebb kezű családok a WoodLike családi workshopban saját maguk is felmérhetik kreativitásukat: betekintést kapnak a bútorkészítés rejtelmeibe és akár saját maguk is kipróbálhatják az intarzia alkotását vagy készíthetnek egy kisbútort, melyet magukkal is vihetnek.

 

EGYIDEJŰ RENDEZVÉNYEK

A kiállítással egy időben kerül megrendezésre a LAKÁS 2018 kiállítás, így aki még csak az álmodozás, tervezés fázisában van, akár álmai otthonát is megtalálhatja a szomszédos pavilonban.

Október 11-13. között a HUNGEXPO másik új kiállítása a HUNGAROMED Egészségügyi és orvostechnológiai kiállítás is látogatható, 13-án Családi egészségnappal.A Vásárközpontban zajlik majd a pesti BABA EXPO rendezvény is október 14-én, vasárnap. A belépőjeggyel ezek a rendezvények is megtekinthetők.

 

OTTHONDesign Ősz nyitva tartás:

október 12-14., naponta 10-18 óráig (vasárnap 17 óráig)
Bejárat: HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont, III. kapu
Parkolás: Albertirsai úton, ingyenesen.
Bővebb információ: www.osz.otthon-design.hu

 

 

Design Hét

Bútorszövetség

 

 

Szerzö: Máray Klára

Megosztás
>TrilakMAXCITYSolthy GallerySZéplak