Az Év Lakberendezője 2011

A Lakberendezők Országos Szövetsége 2011-ben is kiírta az Év Lakberendezője pályázatot. A Szakmai Zsűri értékelése után a MaxCity Lakberendezési Áruházban megrendezett kiállításon volt lehetősége a Közönségnek, hogy személyesen leadja a legjobbnak ítélt pályamunkákra a szavazatát. Az ünnepélyes díjkiosztóra a Losz Luca napi rendezvényén került sor.

A bírálók, ahogy eddig is, fontosnak tartották, hogy jelen legyenek, mi pedig szeretettel fogadtuk körünkben: Dr. Bálint Imre Ybl díjas építészt, a Budapesti Építészkamara elnökét, Szenes István Ybl díjas belsőépítészt, a Belsőépítész Egyesület elnökét, Dr. Slézia József művészettörténészt, Ebedli Gyula és Pozsonyi József belsőépítészeket. A Zsűri elnöke írásban nyújtotta át minden pályázó számára a Zsűri előremutató értékelését.

A közönségszavazatok összeszámlálása után kiderült, hogy a Közönség idén is hasonlóképpen ítélte meg a pályázatokat, mint a Szakmai Zsűri, így idén is – mindkét kategóriában – ugyanaz a pályázó vehette át a Szakmai és a Közönségdíjat is.

A színvonalas munkára való tekintettel, idén is kiosztásra került egy Különdíj, melyet az induló csapat nyert.

(A képekre kattintva a pályázati anyagok kinagyítva is megtekinthetők.)

Az Év Lakberendezője, és Közönségdíjasa 2011-ben: LANG VIKTÓRIA

A nyertes és pályázata:

LangViktoria    Lang

Az  Év Pályakezdő Lakberendezője és Közönségdíjasa:  MUHLY ANGELIKA

A nyertes és tablói:

SONY DSC

Muhly_1.tervlap        Muhly_2.tervlap
Különdíjjal jutalmazták a kilenctagú HOVENTA-BNV projektet

A nyertes Csapat és pályamunkájuk:

Hovanta-BNV Csapat    Hoventa-BNV

Szerzö: gyakornokkriszta

A Lakberendezők Országos Szövetségének küldetése magas színvonalú lakás- és környezetkultúra népszerűsítése, a lakberendező és céges tagok tevékenységének támogatása.

Megosztás
>TrilakMAXCITYSolthy GallerySZéplak