Hudra Kiss Nikolett (74-es pályázat)

Hudra Kiss Nikolett (74-es pályázat)

 

A “LOSZ Év Pályakezdő Lakberendezője 2018” pályázati kiírást ITT olvashatja el!

 

 

Hudra Kiss Nikolett

 

Hudra Kiss Nikolett

 

Hudra Kiss Nikolett

 

Hudra Kiss Nikolett

 

 

A pályázatra szavazni a LOSZ Facebook oldalán lehet. Válassza ki kedvencét a kategória versenyzői közül! 

 

SZAVAZÁS – Év Pályakezdő Lakberendezője 2018

 

Ismerje meg a Pályakezdő Lakberendező kategória versenyzőinek munkáit:

 

Dudás Nóra (07-es pályázat)

dr. Kerekes Andrea (08-as pályázat)

Kosaras Zsófia (11-es pályázat)

Szilágyiné Krisztina (21-es pályázat)

Takácsné Présel Nikolett (26-os pályázat)

Barabás Adrienn (36-os pályázat)

Hudra Kiss Nikolett (74-es pályázat)

 

 

Hudra Kiss Nikolett tervezési koncepciója:

MŰLEÍRÁS

 

A feladat szerint egy zöldövezeti, földszintes családi ház berendezésére kértek fel.

 

A fiatal pár elvárásait figyelembe véve az építészeti terven a belső válaszfalak egy részének bontásával, ill. újak építésével kialakítottam a számukra tökéletes tereket.

 

A főbejáraton keresztül egy a nappali és a terasz irányába nyitott előszobába érkezünk, így a házba belépve rögtön láthatjuk a gyönyörű erdős környezetet, ahová a ház hamarosan épülni fog. Az előszobából balra egy kis közlekedőből nyílik a vendég WC, itt található a kabát és cipők tárolására szolgáló beépített szerkény is. Az előszoba jobb oldalán egy nagy kétszárnyas tolóajtón keresztül a fiatalok dolgozószobája található. Mivel a család férfi tagja gyakran fogad az otthonában ügyfeleket, ezért mindenképpen szerettem volna az irodahelyiséget úgy megoldani, hogy az ügyfeleknek a család intim szféráját ne kelljen érinteniük. Ugyanakkor a dolgozószoba a nappali felől egy kisebb tolóajtón keresztül is megközelíthető, így annak kinyitásával az ott éppen dolgozó házigazda együtt lehet a többiekkel.

 

A nappali a nagy vendégsereg fogadására alkalmas, hatalmas nyitott tér, amit az óriási üvegfelületek tovább növelnek. Mivel a ház külső homlokzatán is természetes anyagok (thermowood fa burkolat és gránit) jelennek meg, így ezt az anyagot használtam elsődlegesen a nappali tér dekorálására is.

 

A konyha félszigetes megoldásában még egy reggeliző pult is helyet kapott, ahol ketten kényelmesen megreggelizhetnek, de természetesen ott van a 6 személyes étkezőasztal is a vendégek fogadására. Nem beszélve a teraszról, ahol mind étkező, mind pihenő garnitúra, ill. szauna és kerti grill is szolgálja az ott lakók és vendégeik kényelmét. A konyha és a mosókonyha a legmodernebb miele háztartási gépekkel felszerelt, és hatalmas tárolóterülettel rendelkezik.

 

A nappali-étkező zónából, az eredeti terveknek megfelelően közelíthető meg a szülői háló blokk. A hálószobához saját gardrób és fürdőszoba is tartozik. A korábbi kamra helyén masszázskád került beépítésre.
A nappali-étkező jobb oldalán egy kis közlekedőből nyílik a későbbi gyerekszoba és a hozzá tartozó fürdőszoba. Ez a szoba így mind a közösségi térhez, mind a nagynéni szobájához közel van, de a közösségi tértől mégis kicsit elszeparálva. Mivel a trónörökös még nem érkezett meg, ezért vendégszobaként került jelenleg kialakításra. Egy újabb kis közlekedőből nyílik a második vendég szekció (a nagynéni szobája), szintén saját fürdőszobával. Ebben a fürdőszobában került elhelyezésre a mosó és szárítógép is.

 

A házban több helyen tolóajtók jelennek meg, ezeket az AGF-től kívánják megvenni. A fürdőszobai termékek tekintetében kiemelendők a Sanglass fürdőszoba bútorok, és a szülői fürdőszobában található Sanplast KN/SPACE-90×140-S sbW0 zuhanykabin. A megvásárolni kívánt bútorok és kiegészítők jellemzően Minotti, Boconcept és Kare-Design termékek.

 

A fiatalok számára egy megnyugtató, a természettel harmonizáló, ugyanakkor modern otthont alkottam.

 

 

Szerzö: LOSZ

Megosztás
>TrilakMAXCITYSolthy GallerySZéplak