Hírek

Bevetésen a Juniorok – a Junior munkacsoport feladatai és céljai

Még alig indult el az év, ám teendőből akad bőven a Szövetség háza táján. Ezért az Elnökséggel karöltve a Junior munkacsoport is nagy erőkkel vetette bele magát a munkába, hogy megvalósítsuk a kitűzött célokat.   A számunkra kijelölt feladatok elvégzésére kisebb...

Ilyen volt a legutóbbi LOSZ Kedd – Témadömping a MaxCity-ben

Talán még sosem volt ennyi izgalmas téma egy LOSZ Keddbe sűrítve, mint a legutóbbi alkalommal. A nyálkás, esős, hideg időjárás szerencsére nem tudta elriasztani az érdeklődőket, ugyanis teltház volt a LOSZ irodában! Vagy ha lehet, még annál is több: a később érkezők...

Megalakult a LOSZ Junior munkacsoportja

Egész ősszel óriási volt a sürgés-forgás a LOSZ háza táján és ez nincs másként ezekben a napokban sem. Egy régóta tervezgetett elképzelés végre testet öltött a napokban: megalakult a Junior munkacsoport!     Az ötlet lényege, hogy a pályakezdők (életkortól...
1. oldal 812345...Utolsó »

2019. évi Magyar Formatervezési Díjpályázat

Posztolta : LOSZ - 13:13 Hírek, Pályázatok | 0 hozzászólás

2019. évi Magyar Formatervezési Díjpályázat

A Magyar Formatervezési Tanács érdek- és véleményegyeztetésre szolgáló tanácsadó testület, célja a magyar nemzetgazdaság versenyképességének a formatervezés eszközeivel történő erősítése, a hazai formatervezési kultúra fejlesztése.

 

A Magyar Formatervezési Díj pályázatot, mint a legrangosabb hazai design elismerést, immár 40. alkalommal hirdeti meg a nemzetgazdasági miniszter a Magyar Formatervezési Tanács közreműködésével. A pályázatot termék, vizuális kommunikáció, terv és diákmunka kategóriákban lehet benyújtani. az elmúlt három évben létrehozott nemzetközi színvonalú magyar innovációk, új termék, szolgáltatások, alkotások megmérettetésén melyen egyaránt várjuk gyártók, tervezők, megrendelők jelentkezését.

 

A Magyar Formatervezési Díjpályázat benyújtásának határideje: 2019. május 6.

 

Pályázati felhívás és jelentkezési adatlap

 

Friss hírek és információk

 

 

A pályázatok eredménye kora ősszel, kiállítás keretében, a Design Hét Budapest rendezvénysorozat kiemelt eseményeként kerül bemutatásra. A díjazottak és kiállítók széleskörű médiaszereplési lehetőséget kapnak.

 

Magyar Formatervezési Tanács

 

 

2019. évi Magyar Formatervezési Díj pályázat

 

 

Környezettudatos tervezés, megújuló energiaforrások

Posztolta : Bori Éva - 12:34 Hírek, LOSZ Akadémia | 0 hozzászólás

Környezettudatos tervezés, megújuló energiaforrások

A LOSZ AKADÉMIA harmadik oktatási napján a környezettudatos tervezés, megújuló energiaforrások és azok hasznosítása volt a téma.

 

A Vízió Építészműhely cégvezetője Nagy Tamás okleveles építészmérnök és kollégája Kun László a Miskolczy Energiaterv Kft.-től nagyon érdekes és részletes előadását hallhattuk. Megtudhattuk, hogy korábban a családi házak sok esetben 300-400 m2 feletti alapterületűek voltak, minimális hőszigeteléssel, többnyire gázfűtéssel, nagy lehűlő felületekkel, addig napjainkban az épületeket a zárt tömeg, garázs leválasztása, tájolás és a vizesblokkok fontossága mellett, a megfelelő hőszigetelés, hőhídmentes csomópontok is jellemzik.

 

Megismerhettük a különböző szigetelőanyagokat és annak tulajdonságait, szó volt a napcsapdák, passzív szolár eszközökről, a nyílászárók megfelelő méreteiről és elhelyezéséről, és az árnyékolás fontosságáról. Ezután az épületszerkezetek fajtáiról volt szó, és kiderült, hogy sok anyagból lehet energiatakarékos épületet építeni, csak a technológiához tartozó előírásokat kell betartani. Tamás előadását az energiatakarékos építészet és a lakberendezők közös munkájának a fontosságával zárta. Néhány mondatban összefoglalta mire kell figyelni a lakberendezőnek egy ilyen ház tervezésénél.

 

Egy rövid szünet után Kun László részletesen beszélt a fűtési-hűtési hőleadókról, a padlófűtésről, mennyezet hűtésről, falfűtés-hűtésről, fan coilról és a padlókonvektorról. A légtechnikai rendszereknél a hővisszanyerős szellőztető berendezéseket és a lokális elszívások tulajdonságait és elhelyezésüket ismerhettük meg. Az előadás a törölköző szárítós radiátorokkal és a konyhai páraelszívás témájával zárult.

 

Rengeteg kérdést tettek fel mindkét előadónak, a most is szép számban megjelent érdeklődők.

A jövő hónapban is folytatódik az oktatás sorozat. Szeretettel várnak minden érdeklődőt a szervezők. Érdemes időben regisztrálni, megéri!

 

Bori Éva
lakberendező

 

Losz Akadémia

 

Losz Akadémia

 

Losz Akadémia

 

 

Teletextil – 2019 tavasz

Posztolta : LOSZ - 16:59 Hírek | 0 hozzászólás

Teletextil – 2019 tavasz

Megjelent a Teletextil legújabb, tavaszi száma!

 

A Teletextil legfrissebb tavaszi száma bemutatja a LOSZ Év Lakberendezője, illetve Lakberendező Teamje díjazottjait. Kiszely Beáta egy hazai bútorgyártó manufaktúrának tervezett bemutatótermet, amivel el is nyerte az Év Lakberendezője díjat, míg Ferenczi Éva és Istók Zsuzsa egy budapesti belvárosi lakás teljes körű újra szabásával érdemelte ki a LOSZ Év Lakberendező Teamje díjat.

 

Teletextil - 2019 tavasz

 

 

A Konyhakiállítás margójára

Posztolta : - 00:03 Hírek | 0 hozzászólás

A Konyhakiállítás margójára

Tervezőként fantasztikus élmény volt találkozni a tegnap véget ért Konyhakiállításon az egyre felkészültebb érdeklődőkkel, akik nem egyszer 20-30 percig álltak sorba azért, hogy személyesen egyeztethessenek a lakberendezőkkel. Köszönöm a szervezőknek és a Lakberendezők Országos Szövetségének (LOSZ) a lehetőséget, hogy lakberendezési tanácsadóként én magam is részt vehettem a rendezvényen.

 

Egymást váltották három napon át a LOSZ lakberendezői a Papp László Budapest Sportaréna standján, egyszerre 3-4 tervező is állta a lakásfelújításra készülő, vagy éppen már a házépítés közepén tartó érdeklődők záporozó kérdéseit.

 

Röviden a tapasztalataim:

 • A tanácsokért hozzánk fordulók egyre felkészültebbek, így egyre pontosabban lehet nekik segítséget nyújtani. Legtöbbször a kockás papírokra felvázolt, a legfontosabb méreteket tartalmazó alaprajzok is, amelyeket sokan elhoztak magukkal, annyi támpontot adtak a lakberendezőnek, hogy akár rögtön 3-4 féle elrendezési javaslatot is tudtak adni a kérdezőknek.
 • Az érdeklődőkkel beszélgetve kiderült, hogy a közeljövőben egyre jobban működő, jól kihasználható, egyre stílusosabb és kényelmesebb konyhák fognak megépülni. Mégpedig függetlenül attól, hogy nagy vagy kicsi hely áll-e rendelkezésre!
 • Akinek van rá helye, az már többnyire konyhaszigetet, bárasztalt, magasított reggeliző pultot is szeretne a konyhájába. Ez nyilván a fantáziát és a kényelmet is, de a felgyorsult élettempót is jelzi, azt is, hogy sokféle módon szabható személyre egy konyha.
 • Egyre többen belátják, hogy már akkor megéri kikérni a lakberendező véleményét, mielőtt az épülő vagy átalakítandó konyhában a szakemberek kiépítenék a vizes kiállásokat (a víz- és a szennyvíz elfolyó csatlakozásait), illetve mielőtt a villanyszerelő megcsinálná a kábelezést, felszerelné a konnektorokat és a kapcsolókat. Később ugyanis már nagyon meg van kötve a tervező keze és ez jelentősen behatárolja, hogy milyen elrendezés, berendezés alakítható ki.
 • A kiállításon az újabbnál újabb, okosabbnál okosabb berendezéseiket, konyhagépeiket, burkolataikat kínáló gyártók, forgalmazók is hatalmas tömegeket fogadtak a standjaikon. Volt, hogy a nagy érdeklődés ugyanakkor a személyes egyeztetéseket megnehezítette, vagy egyenesen lehetetlenné is tette. Valószínűleg az érdeklődőknek és a kiállító cégeknek egyaránt segíthetne az, ha a termékeikről több olyan prospektust, katalógust is kiadnának, amelyek a főbb műszaki adatokat, a funkcionális jellemzőket is tartalmazná. Vagy ha ők is lehetővé tennék az előzetes időpontfoglalást a tanácsadásra, ahogyan a lakberendezők tették.
 • Tanácsadóként fontos volt, hogy gyors és azonnal működő wifi kapcsolat állt a rendelkezésünkre, hogy ha kellett, egy-egy online forrást a laptopon rögtön megmutathassunk a hozzánk fordulóknak. A háttéranyagokat is mindig időben megkaptuk, kívánságra 1-2 percen belül ott is volt a standunkon a hálózati kábel, és a bejutásunk is olajozottan zajlott. Ezért az összes szervezőnek és közreműködőnek hatalmas köszönet!

Szerző: Jankovich Oszkár

Fotók: Katona Etelka

 

 

 

Összefoglaló a márciusi LOSZ Akadémiáról

Posztolta : Bori Éva - 16:16 Hírek | 0 hozzászólás

Összefoglaló a márciusi LOSZ Akadémiáról

Március 6-án a LOSZ AKADÉMIA második alkalommal került megrendezésre, mely a tapéta rejtelmeibe vezette be a jelenlévőket, akik szép számban gyűltek össze. A nagy létszám miatt a Max City nagy rendezvénytermében kellett megtartani az oktatási napot.

 

LOSZ Akadémia

 

Ennek a négy órának az első felében Tóth Ervin ( SZMTOI Alelnök, szobafestő, mázoló, tapétázó aranykoszorús mester) tartott előadást a tapéta fajtákról, az anyagokról, a ragasztókról, és annak fajtáiról. A képanyagokból láthattunk néhány rossz példát, és megtudhattuk miért gyűrődik össze a falon a tapéta, vagy a nem megfelelő előmunkálatok során miért potyog le a falról, vagy hogy miért nyílnak szét az összeillesztéseknél. Persze ezeknek az orvoslására is kaptunk megfelelő magyarázatot. Az előadás végén a tesztlap kitöltése után a kávészünet következett.

 

Ezután a Falra Magyar cégvezetőjétől Dombrádi Kláritól és Szabó Dorottya tervezőtől megtudhattuk, hogyan készülnek az elterülő minták, és mikre kell figyelni az egyedi mintájú tapéta tervezésekor.

 

A gyakorlati tanácsok után a nap befejezéseként pedig Hárosi Erika a Cadline Kft.-től mutatott egy-két praktikát, hogy a kiválasztott tapétánkat hogyan tudjuk szépen elhelyezni a látványtervben.

 

A következő alkalom április 4-én lesz. Mindenkit arra buzdítok, hogy időben regisztráljon, hiszen izgalmasabbnál-izgalmasabb témák váltják egymást, és ne feledkezzünk meg arról sem, hogy az első évad 10 alkalmából aki legalább 8 alkalommal részt vesz az oktatáson, az megkapja a Lakberendezők Országos Szövetségétől a „LOSZ minősített tervezője” címet.
Mindenkit szeretettel várunk az elkövetkezendő alkalmakkor!

 

Bori Éva
lakberendező

 

 

 

 

LOSZ Kedd azaz LOSZ Műhely

Posztolta : Bori Éva - 10:42 Hírek | 0 hozzászólás

LOSZ Kedd azaz LOSZ Műhely

Ismét egy tartalmas napon vagyunk túl, immáron az új névvel rendelkező LOSZ MŰHELY napján. Az előadók igyekeztek a legtöbb információval ellátni az ott lévőket a rendelkezésre álló időkeretet betartva.

 

Csörge Bútor

 

Elsőként Csörge Csaba vezetett be a bútor kárpitozás rejtelmeibe, és annak előnyeibe. Hiszen nem minden régi bútort érdemes lecserélni egy mai modern társára. A régi bútorok hangulata, szépsége megőrizhető és megfelelő enteriőrbe helyezve emelheti a helyiség harmóniáját.

 

Multifelt Factory

 

Majd a gyapjúfilc gyártásáról és előállításáról tudhattunk meg érdekes információkat a Multifelt Factory cégtől Hargitai Éva előadásában. Megtudhattuk milyen sokrétűen, és könnyen beépíthető a mai designban a gyapjúfilc, valamint az akusztika terén is hatásosan alkalmazható.

 

Kimmel Gyerekbútor

 

A következő előadótól a Kimmel gyermekbútorokat ismerhettük meg. Hiszen a gyermekkor egyedi és megismételhetetlen, így teljesen a csecsemőkortól egészen az ifjúsági bútorokig nagyon jó elrendezésű, jól kombinálható, változatos, egyedi és minőségi bútorokat ismerhettünk meg. A kisfiúkat elviheti a kalózok világába, vagy akár a Pókember vagy a sportautó is igen népszerű. A kislányok romantikus hangulatban, vagy hercegnős feelingben is élvezhetik mindennapjaikat.

 

Horányi Lámpacenter

 

A Horányi Lámpacenter amerikai lámpáit láthattuk ezután, már Magyarországon is kaphatóak. Többféle stílusban létezik a letisztult minimál stílustól kiindulva, a rusztikuson át, egészen az Art Deco-ig mindenki megtalálhatja a neki megfelelőt. Persze nem csak beltéri, hanem csodás kültéri változatokat is láthattunk.

 

Parkett&WPC

 

A szünet előtt pedig a WPC padlóburkolatokat ismerhettük meg. Gyönyörű luxus teraszok, és medence körüli burkolások hozhatók létre, amely semmiféle kezelést nem igényel, hiszen az anyaga a fa mellett a magas minőségű és egészségre ártalmatlan HDPE polimer anyagot is tartalmazza. A legmodernebb WPC technológiának köszönhetően pedig időt álló, nem fakul és egyszerű a lerakása. Emellett kerítéselemek és falburkolatok, valamint beltéri laminált padlók is szerepelnek a palettán.

 

Kiszely Beáta

 

A szünetet követően Kiszely Beáta a LOSZ Év Lakberendezője 2018 pályázat nyertesének tekinthettük meg a munkáit, illetve ismerhettük meg a díjnyertes pályázati anyagot. Aki szeretné látni a díjnyertes gyönyörű glamour stílusban megálmodott és létrehozott alkotást, az a LOSZ honlapján megtalálhatja.

 

Innowall

 

Végül, de nem utolsó sorban az INNOWALL cég 3D memóriahabos falpaneljainak a világába csöppenhettünk bele. Megtudhattuk többek között hogy íves felületek dekorálására is alkalmas. Emellett biokandallót és a ma nagyon felkapott növényfalakat is forgalmaznak.

 

Elmondhatjuk, hogy egy izgalmas napon vagyunk túl. Sok új információval gazdagodhattunk. Kíváncsian várjuk a folytatást! Gyertek el minél többen, mert megéri!

 

Bori Éva
lakberendező

 

 

 

Első oktatási nap a LOSZ Akadémián

Posztolta : LOSZ - 01:08 Hírek | 0 hozzászólás

Első oktatási nap a LOSZ Akadémián

Sikeresen lezajlott a LOSZ AKADÉMIA első oktatási napja! Radócz Gábor az online marketing és social média nyújtotta lehetőségekről számolt be az arra kíváncsi hallgatóságnak.

 

A ma már megkerülhetetlen platformok sokunknak fejtörést okoznak a mindennapokban, az egyszerűnek tűnő bejegyzések órákat vesznek el az egyébként tervezésre fordítható időből. Többek között erre a problémára kínált Gábor szuper ötletes megoldásokat: miként építhetünk fel egy komplex marketing tervet, hogyan pozicionáljuk magunkat, és hogyan tudunk napról napra hatékonyan megjelenni a médiafelületeken úgy, hogy ez a lehető legkisebb időráfordítás mellett a lehető legnagyobb haszonnal járjon számunkra.

 

Az előadás kiváló hangulatban telt, mindenki aktív részese volt, és nem utolsósorban mindenki egy lépéssel közelebb került a „LOSZ minősített tervezője” címhez!

 

Gál-Horváth Ágnes

lakberendező

 

Losz Akadémia

 

Losz Akadémia

 

Losz Akadémia

 

 

 

 

 

Bevetésen a Juniorok – a Junior munkacsoport feladatai és céljai

Posztolta : - 09:24 Hírek | 0 hozzászólás

Bevetésen a Juniorok – a Junior munkacsoport feladatai és céljai

Még alig indult el az év, ám teendőből akad bőven a Szövetség háza táján. Ezért az Elnökséggel karöltve a Junior munkacsoport is nagy erőkkel vetette bele magát a munkába, hogy megvalósítsuk a kitűzött célokat.

 

A számunkra kijelölt feladatok elvégzésére kisebb csoportokat hoztunk létre, melyek tagjai 1 fő vezetésével közösen dolgozzák ki a gyakorlati munka lépéseit, javaslatokat készítenek a megvalósításra. Az elkészült anyagokat az Elnökség jóváhagyja, módosítja ha szükséges és ez alapján megkezdjük a kapcsolatok kiépítését, az együttműködések letárgyalását, az aktivitások megszervezését.

 

Feladataink:

 1. A MaxCity iroda kihasználtságának növelése
 2. A Szövetség iparművészekkel való együttműködési gyakorlatának kidolgozása és a kapcsolatrendszer kiépítése
 3. A céges tagok 3D modelljeinek eléréséhez linkgyűjtemény készítése a LOSZ honlapra
 4. A LOSZ PR kapcsolatainak kiépítése és folyamatos képviselete a médiában
 5. Közös aktivitások szervezése és lebonyolítása a Praktiker Magyarországgal
 6. LOSZ Keddek szervezése és lebonyolítása Ferenczi Éva vezetésével
 7. LOSZ Akadémia szervezése és lebonyolítása Katona Etelka és Láng Bea vezetésével
 8. Külföldi médiumokkal együttműködés kiépítése, folyamatos remittenda gyűjtés és rendszerezés a Szövetség tagjai számára elérhető, használható formában
 9. A Szövetség és a tagok közötti interakció növelése, a honlap folyamatos karbantartása, feltöltése, események aktualizálása Máray Klára vezetésével

 

A fenti projekteken kívül vannak további olyan területek, melyekben szintén igyekszünk segíteni az Elnökség munkáját. Ilyen a Szövetség idei Construma standjának elnevezése, a LOSZ Kedd átnevezése vagy szponzorok keresése a működés finanszírozásához.

 

Továbbá kezdeményeztük például a honlapon lévő kapcsolati űrlap széleskörű népszerűsítését annak érdekében, hogy minél több potenciális megrendelő válassza ezt a módot lakberendező kereséséhez, ezzel is elősegítve a tervező tagok sikeres munkavállalását. Hamarosan ezt célzó tartalmakkal és a projektek részleteivel is találkozhattok online felületeinken.

 

Hompok Melinda

A Junior munkacsoport vezetője

 

Indul a LOSZ Akadémia!

Posztolta : LOSZ - 22:30 Hírek | 0 hozzászólás

Indul a LOSZ Akadémia!

Indul a LOSZ Akadémia!

 

Végre elindul a régóta várt szakmai továbbképzés a Szövetség berkein belül!

 

Mi a célunk?
A LOSZ AKADÉMIA a LOSZ keddek mellett működő, kifejezetten oktatási célú rendezvénysorozat, mely mind a nagyobb szakmai rendezvényeket, mind pedig a LOSZ keddeket egészíti ki, a tervező tagság bevonásával, aktivizálásával.

 

Ennek keretében olyan oktatási programokat dolgozunk ki, melyek lehetővé teszik, hogy a tervezők ismeretei naprakészek legyenek elsősorban a munkájukat érintő műszaki-kivitelezési- és technikai-, technológiai újdonságok kapcsán, másrészt pedig a tervezői munkát érintő gazdasági-, jogi- és menedzsment területek tekintetében.

 

Kézzelfogható, és a mindennapos szakmai munkában is jól hasznosítható háttértudást kívánunk adni, válogatott előadók közreműködésével, akik vállalják azt, hogy komoly szakmai segítséget nyújtanak a lakberendezőknek a tervezési munka során. Ez egyfajta garancia arra, hogy a legkorszerűbb termékek a lehető legnagyobb hozzáértéssel kerülnek majd betervezésre.

 

Az Akadémia célja az új tudás megszerzése mellett:

 • új, személyes kapcsolatok kialakítása
 • folyamatos support tevékenység a cégek részéről a tervezők felé: tervezési segítség a cégek / szakemberek részéről
 • katalógusok, tervezői on-line felületek elérésének biztosítása
 • gyakorlati példákon keresztül a tervezési/kivitelezési hibák elkerülése
 • a LOSZ AKADÉMIÁN való részvétel a cégek részéről elsősorban ÚJ elméleti tudás átadását jelenti, és csak az előadáshoz kacsolódóan lehet terméket bemutatni.

 

Kiket várunk?
A LOSZ AKADÉMIA adott témákban „ráépülő” tudást ad, ezért a célcsoportját elsősorban a gyakorló tervezők, ill. a pályakezdő lakberendezők alkotják. Az oktatás-sorozaton való részvételhez tehát lakberendező végzettség szükséges. Ennek hiányában az oktatás sorozat látogatható, de a minősítés nem szerezhető meg.

 

Az oktatáson résztvevő lakberendezők minden oktatási napon, az előadás után egy 10 kérdésből álló tesztet töltenek ki. A tesztek minősítése: megfelelt / nem felelt meg
Megfelelt minősítés 60%-os teljesítés esetén adható (ez esetben hat kérdésre ad helyes választ).
Aki egy adott éven/időszakon (1 ½ év) belül 8 oktatáson részt vesz, és a teszteket helyesen tölti ki, „A LOSZ MINŐSÍTETT TERVEZŐJE” oklevelet kap.
A LOSZ által kiadott minősítés a kiadás dátumától számított 2 évig érvényes.

 

2019-es tervezet:

 1. Február 06. szerda: On-line marketing és social média (szerzői jogok is!)
  Előadó: Radócz Gábor
 2. Március 06. szerda: Nagy méretű, egyedi tapéták tervezése és kivitelezése/kivitelezhetősége
  Előadók: Life Print, Falra Magyar, CadLine
 3. Április 03. szerda: Környezettudatos tervezés: megújuló energiaforrások és azok hasznosítása. Alacsony energiafelhasználású és passzív házak és ezek fűtési-hűtési rendszerei a lakberendezői tervezés szempontjából
 4. Május 08. szerda:
  1. Jogszabályi háttér – új építési szabályozások, melyek a lakberendezőkre is vonatkoz(hat)nak.
  2. Szolgáltató terek, vendéglátó egységek stb. tervezése során felmerülő tűzvédelmi szabályok, melyek befolyásolhatják a lakberendezési tervezést.
 5. Június 5. szerda: Szárazépítészet
 6. Szeptember 04. (vagy 11.) szerda: Kortárs design
 7. Október 02. szerda: Épületgépészet
 8. November 06. szerda: Enteriőr fotózás

 

A program változtatás jogát fenntartjuk!

 

Mettől meddig tart?
Az oktatási napokon az előadások 10-13 óráig tartanak egy rövid kávé/teaszünettel.
Az oktatások helyszíne:
Lakberendezők Országos Szövetsége oktatóterme: 2045 Törökbálint, Tópark u 1./a 207.-es terem (Max City áruház)

 

Részvételi díj:
Tervezők:
LOSZ tagok: 3.000.-Ft/alkalom
Nem LOSZ tagok: 6.000.-Ft/alkalom

 

 

 

A Lakberendezők Országos Szövetsége kérdőíves felmérést végzett tagsága körében, melynek összesítését közzé tesszük.

Összesítés

 

LOSZ Akadémia

 

 

Megkezdte tevékenységét a Junior munkacsoport

Posztolta : LOSZ - 17:33 Hírek | 0 hozzászólás

Megkezdte tevékenységét a Junior munkacsoport

Ahogy arról már hírt adtunk, novemberben megalakult a LOSZ Junior munkacsoportja, mely az ünnepek dacára sem tétlenkedett. A kezdeményezés hírére többen jelezték, hogy szívesen csatlakoznának, így a létszám mára elérte a 20 főt.

 

Az Elnökség még decemberben kijelölte a legfontosabbnak ítélt feladatokat, melyekkel a csoport leginkább segíteni tudja a Szövetség munkáját. Ezek jelentős része már „gazdára” is talált és a gyakorlati megvalósítás első lépéseit tervezik.

 

A csoporttagok szerepet kapnak többek között a LOSZ Keddek és a hamarosan induló LOSZ Akadémia szervezésében, a különböző médiumokkal illetve társszakmákkal való kapcsolattartásban, a céges tagokkal, például a Praktiker Magyarországgal közös projektek menedzselésében, a MaxCity-ben lévő LOSZ iroda kihasználtságának növelésében és az új honlap tartalommal való feltöltésében is.

 

LOSZ Junior munkacsoport

 

 

 

>TrilakMAXCITYSolthy GallerySZéplak