Idő-Tér-Kép – Fotópályázat és kiállítás

IDŐ-TÉR-KÉP fotópályázat és installációs kiállítás

 

MAX CITY Design+A MAXCity rendezvénysorozatán szövetségünk egy különálló kb. 80 m2 területen mutatkozhat be a nagyközönségnek. Elkerülendő, hogy túlságosan statikus legyen a kiállítás, fotópályázatot hirdetünk a Junitim Studio Kft-vel közösen.

 

Az installáció központi eleme és egyben a fotópályázat témája a Junitim által képviselt német gyártók prémium-kategóriás termékújdonságainak magyarországi bemutatása. A Bette GmbH. egy darab acéllemezből készülő, szabadon álló, zománcozott acél fürdőkád családjának legdivatosabb, a SAM Schulte GmbH. pedig beépített, változtatható fényerejű LED világítással felszerelt kozmetikai tükörcsaládjának legújabb tagját hozza Magyarországra.

 

A pályázat célja a fenti termékek katalógusfotót utánzó megjelenítése egyedi látásmódban, változó környezetben. A három napos pályázat során a termékek más-más környezetbe kerülnek – melyet lakberendezőink terveznek meg. Pénteken a múlt, szombaton a jelen, vasárnap pedig a jövő enteriőrjei jelennek meg – nem feltétlenül a megszokott módon! Különleges anyaghasználat, térszervezés, kiegészítők… A fotók elkészítéséhez tehát biztosítjuk a profi módon berendezett enteriőrt, egy női és egy férfi modellt, valamint alap világítást. Pályázni amatőr és profi kategóriában lehet.

 

Tervezők:
Múlt: Darida-Sárközi Anita, Katona Etelka, Susán Piroska
Jelen: Koronczay Noémi, Nagy Valéria, Nyakó Judit
Jövő: Budai Ildi, Dudás Zsuzsanna, Rubin Eszter, Török Bernadett

 

A fotópályázaton elért eredmények:

Péntek, amatőr kategória:  Patkós Tamás 

Szombat, amatőr kategória: Bakonyi Bernadett

Vasárnap, amatőr kategória: Letfusz Katalin 

3 nap, amatőr kategória: Katona Etelka 

3 nap profi kategória: Visontai Márton 

Különdíj – abszolút kategória: Rigó Tamás 

 

A fotópályázat képei közül Visontai Márton munkájából válogattunk.

 

 

Szerzö: LOSZ

Megosztás
>TrilakMAXCITYSolthy GallerySZéplak