LOSZ ÉV LAKBERENDEZŐJE 2018

LOSZ Év Lakberendezője 2018 – pályázat

 

 

A Szakmai Zsűri elbírálta a beérkezett pályaműveket, így három kategóriában elindítjuk a közönségszavazást  a LOSZ facebook oldalán!

 

A közönség 2018 december 1.-től december 6.-án 21.00 óráig lájkolhatja a számára legkedvesebb munkát.  

A LOSZ Facebook oldalán az Év Lakberendezőire ITT, az Év Lakberendező Teamjeire ITT és az Év Pályakezdő Lakberendezőire ITT  lehet szavazni!

 

*

 

2018. jelentős év a Lakberendezők Országos Szövetsége “Év Lakberendezője” pályázata szempontjából: hagyományainkkal elérkeztünk a 15. jubileumi évhez!

 

A LOSZ célja a magas minőségi színvonalon végzett lakberendezői munka megismertetése és népszerűsítése, ezért 2003-ban írtuk ki először a tagjaink személyes kibontakozási lehetőségét biztosító pályázatot. Az évek során igény mutatkozott a pályakezdők és csapatban dolgozók bemutatkozására is, majd 2012-től nyílttá tettük a nagy sikerű pályázatot.

 

A pályázók számára kitűnő bemutatkozási és kiugrási lehetőség a rangos szakmai elismeréssel járó, nagy múltra visszatekintő és mára már a közönség által is nagy érdeklődéssel kísért pályázaton való részvétel. A visszajelzések igazolják, hogy a cím viselője a szakmai presztízsen túl a megrendelők körében is nagyobb bizalmat élvez.
Az eddigi nyertesek névsorát megtekinthetik a LOSZ weboldalán.

 

Ebben az évben is három kategóriában hirdetjük meg a pályázatot. Megvalósult munka bemutatásával indulhatnak az Év Lakberendezője és Év Lakberendező Teamje kategóriában a pályázók. Az Év Pályakezdő Lakberendezője kategóriában egy megadott ház berendezését kell bemutatni a kiírásban szereplő szempontok alapján.

 

Bemutatjuk a “LOSZ Év Lakberendezője 2018” pályázat résztvevőit és a benyújtott pályaműveket:

 

Év Lakberendezője 2018

Év Lakberendező Teamje 2018

Év Pályakezdő Lakberendezője 2018

 

 

 

A LOSZ Év Lakberendezője 2018 pályázaton három kategóriában indulhatnak a pályázók:

 

       LOSZ Év Lakberendezője 2018 – pályázati kiírás

LOSZ Év Lakberendező Teamje 2018 – pályázati kiírás

LOSZ Év Pályakezdő Lakberendezője 2018 – pályázati kiírás

 

 

 

A hagyományok szerint a fődíjon kívül a LOSZ tagcégei és külsős cégek idén is külön díjjal jutalmazzák az általuk legjobbnak ítélt pályamunkákat.

 

 

Támogató cégek és díjak

 

 

 

A “LOSZ Év Lakberendezője 2018” pályázattal kapcsolatos eseményeinken kövesse új felületeinken is!

 

  

 

 

 

 

 

Szerzö: LOSZ

Megosztás
OTP lakástakarékTrilakMAXCITYSolthy GallerySZéplak