Inspirációk élőben – támogatók, kiállítók, előadók

A Z    Ő S Z I    K O N F E R E N C I A    F Ő T Á M O G A T Ó J A :

 

*

AGC Glass Hungary Kft.

AGC Glass Hungary Kft.

Az AGC Glass Europe építészeti síküveg gyártó cégcsoport magyarországi képviselete az AGC Glass Hungary Kft.

Kültéri és beltéri üvegmegoldások határtalan skáláját kínáljuk partnereinknek – építészeti és beltéri dekorációs üvegeket, tükröket, katedrál üvegeket, tűzgátló üvegeket. Az építészeket és tervező irodákat, valamint magyarországi partnereinket üvegmintákkal, tervezési segédanyagokkal, technikai adatokkal és szakmailag kiválóan felkészült mérnöki gárdával támogatjuk.

Az érdeklődőknek partnerlistát tudunk küldeni, akiken keresztül megvásárolhatják termékeinket.

 

A Z    Ő S Z I    K O N F E R E N C I A    E L Ő A D Ó    É S    K I Á L L Í T Ó    C É G E I

bemutatkozások:

ACO Kereskedelmi Kft.

ACO Kereskedelmi Kft.

Az ACO Solid, Exclusive és Comfort zuhanyfolyók tökéletes funkcionalitást és esztétikus megjelenést biztosítanak a fürdőszobákban. Tervezéskor a speciális építési környezet vagy egyedi kialakítási igény esetén sem kell lemondani az épített zuhanyozóról, hiszen lehetőség van egyedi zuhanyfolyóka elkészítésére is.

Egy Walk in WPC zuhanytálca vagy Lightline Pro led alkalmazásával teljesen személyre szabható a fürdő helyiség és a tervezőnek lehetőséget ad lenyűgözni megrendelőjét.

*

Elektro Kamleithner Kft.

Elektro Kamleithner Kft.

Berker – A stílus szabadsága

Az Elektro-Kamleithner Kft. 25 éve képviseli Magyarországon a német Berker kapcsoló gyártó céget. A Berker 1919 óta gyárt kiváló minőségű szerelvényeket, jelenleg is a legszélesebb forma és anyagválasztékot ők gyártják. Több mint 30 éve kezdett el épületautomatizálási (intelligens otthon) eszközöket gyártani. Mára az iparág egyik legmeghatározóbb szereplője és újításai sok esetben inspirálják a  konkurenseket, akik sokszor évekkel lemaradva követik a fejlesztéseket.

Az Elektro-Kamleithner Kft. fő célja, hogy a magyarországi tervezőket, kivitelezőket és minden más partnerét teljes körűen kiszolgálja, ellássa azokkal az információkkal és segítséggel, melyekkel igazán komfortos otthonokat építhetnek.

*

Europa Design

Europa Design

Az Europa Design közel 24 éve képviseli olyan közületi terek berendezéseinek, anyagainak gyártóit, mint a Herman Miller, a Wilkhahn vagy a Barrisol, továbbá támogatja a hazai építész és design közösséget, és ezek oktatási, szakmai érdekvédelmi szervezeteit. Az Europa Design a LOSZ munkáját az alapítás óta, minta alapító tag segíti.

Hazai tervezőkkel együttműködve olyan közületi és magán végfelhasználókat célzunk meg üzenetünkkel, akik hisznek a jól tervezett épített környezet értéknövelő hatásában.

Hiszünk benne, hogy a magas design értékű terek berendezéséhez még a megvalósulásuk előtt érzékeltetni kell a végleges térélményt. Ezért a hagyományosnak mondható foto realisztikus látványterveken túl cégünk a virtuális valóság megjelenítését is vállalja.

Referenciáink között szerepelnek szállodák, éttermek, egyetemek, borászatok, nagykövetségek, magán lakások, ügyvédi irodák, mint például Four Seasons hotel, Duna Palota, General Motors, Avis, Magnet Bank vagy a CEU.

Ergonomikus és inspiráló munkakörnyezet, hogy üzleti ötlete sikerkoncepcióvá váljon!

*

Forest Hungary Kft.

Forest Hungary Kft.

Minőségi bútoralkatrészek, asztalos- és belsőépítészeti alapanyagok Magyarország legnagyobb bútoripari beszállítójától.
Biztos alapokon. Önnek csak terveznie kell, a hátteret mi biztosítjuk!

– Több mint 25 éves piaci tapasztalat
– 128 munkatárs
– 15 000 m2 raktárkapacitás
– 20 000 raktári pozíció
– 50 millió termék gyors és pontos kiszállítása évente
– A rendelések több mint 99%-át azonnal, raktárról szállítjuk

*

Geberit Kft.

Geberit Kft.

A globálisan működő Geberit Csoport Európa egyik vezető vállalata a szanitertermékek területén. A Geberit integrált csoportként működik, amely a legtöbb európai országban nagyon erős helyi jelenlétet képvisel, mely egyedülálló hozzáadott értéket jelent az épületgépészet és a fürdőszobai kerámiák, bútorok terén.

A már ismert Geberit márka mellett Magyarországon a Keramag és a Kolo is a Geberit Csoport tagja.

*

Indagroup Kft.

Indagroup Kft.

Bretz flagship store
Karakteres, egyedi, trendi, vidám. A nagy múltú, 1895-ben alapított cég termékeivel kitör a szürke hétköznapokból, nemet mond az unalomra. A különleges kanapék, ágyak, fotelek és egyéb kiegészítők játszótérré alakítják az otthont. Filozófiájuk egyértelműen sugárzik a bútorokról, a színes és finom anyagok és minták, a különleges formák eltérnek a kliséktől és a szabadság érzetét keltik. A termékek életre keltik az otthonokat, aki pedig kipróbálja őket, nem akar majd elszakadni a kényelmüktől.

Slamp Showroom
A Slamp design lámpáival a legújabb trendeket követi, az építészeti mértékkel és magas szakértelemmel született kollekcióinak alapját a természet formái alkotják. A technopolimer könnyű, nem törékeny, ugyanakkor olyan különleges formák alkothatók belőle, amelyek más anyagokból nem lehetségesek. Ez a különleges tulajdonság a világ olyan neves designereinek a fantáziáját mozgatta meg, mint Zaha Hadid, Alessandro Mendini, Nigel Coates.

*

Jab Jozef Anstoetz KG Magyarországi Képviselete

Jab Jozef Anstoetz KG Magyarországi Képviselete

JAB ANSTOETZ neve világszerte összeforrt a magasszínvonalú belsőépítészeti alkotásokkal, amelyeket előremutató dizájnerek álmodnak meg, nemcsak követve, hanem megteremtve a trendeket. Cégünk fő profiljába a sokrétűen használható dekorációs és kárpitszövetek tartoznak, amelyeket árnyékolástechnikai elemek egészítenek ki. A termékkínálatunkban az exkluzív lakberendezési textíliák stílusos kiegészítőjeként megtalálhatóak a szőnyegek és a közkedvelt dizájn padló is, mindegyik termék kiváló minőségben. A harmonikusan kialakított kínálat az aprólékosan, kézzel készült bútorokkal és tapétákkal lesz teljes.

Minden termék tökéletesen kiegészíti egymást, jól kombinálható, így egy harmonikus és testreszabott belső tér kialakítását teszi lehetővé.

*

Kludi Szerelvények Kft.

Kludi Szerelvények Kft.

Közel 100 éve kezdte meg a KLUDI fürdőszobai csaptelepek gyártását hagyományőrző, kézműves aprólékosságot igénylő szaktudással. Ez a mesteri szintű szakértelem adja a KLUDI szellemiségét, melynek szem előtt tartásával születtek az idők során a legkiválóbb minőségű, megbízható termékeink magabiztos megjelenésben testet öltve.

A csaptelep-készítői szakértelem tradíciója hívta életre célkitűzésünket, hogy egyedülálló formában egyesítsük a kimagasló minőséget és a tökéletes designt. Így jelenik meg minden termékünkben és ügyfeleink felé nyújtott szolgáltatásunkban az igény, melyet jelmondatunkban így fogalmaztunk meg: Water in Perfection.

Ez inspirál minket és ebben a szellemben cselekszünk a jövőben is.

*

Komandor 

Komandor Hungary Kft.

A Komandor cégcsoport 25 éves tapasztalattal segíti azokat az embereket, akik egyedi méretezésű és kialakítású bútorokat álmodnak meg otthonukba. Szolgáltatási csomagunkban a tervezéstől a gyártáson át a bútorok beépítéséig komplett megoldásokat nyújtunk. A szerkezetek változtatható mérete, anyaga és kialakítása lehetőséget biztosít arra, hogy a lakás bármely helyiségébe elkészíthessük a kívánt bútorokat. Kiemelt szerep jut a háló, gyerekszoba, nappali, gardróbszoba és tetőtér beépítéseinek.

Cégünk közvetlenül lakossági Ügyfelekkel és közintézményekkel tartja a kapcsolatot, emellett egyre nagyobb teret biztosít a lakberendezők és belsőépítészek Ügyfeleinek is.

A Komandor filozófiája jól mutatja az irányt, amelyet követünk: 
” Ön megálmodja, mi beépítjük!”

*

Legrand Zrt.

Legrand Zrt.

Tradíció és innováció… Kontakta, Kontavill, Legrand… – a kezdetek és napjaink.

Büszkék vagyunk arra, hogy 1918 óta vagyunk jelen a magyar piacon – 1992 óta a Legrand Csoport tagjaként –, azóta igyekszünk megrendelőink számára a lehető legmagasabb minőségű termékeket gyártani és forgalmazni. Ennek eredményeként a Legrand Zrt. meghatározó szerepet tölt be a hazai villamossági termékek piacán. Az erőteljes innovációra épülő fejlesztéseknek és gyártásnak köszönhetően nevünk összekapcsolódik a megbízhatósággal és a minőséggel.

 *

Ligno Art Kft.

Ligno Art Kft.

Cégünk azzal a céllal jött létre, hogy az egyedi terek tervezésén túl a teljes projekt megvalósításában segítséget nyújtsunk a megrendelő részére, így az eddig tehernek érzett beruházást / építkezést kreatív élménnyé alakítsuk. Bútoraink egyedi tervezésűek, az egyszerű letisztult formáktól a különleges design bútorokig minden igényt kielégítve a legmagasabb színvonalon készítjük el. Kollégáink kiválóan képzett mérnökök, szakemberek, akik a tervezés kezdetétől a projekt lezárultjáig segítik mind a megrendelők mind a belsőépítészek munkáját. Filozófiánk, hogy a különleges anyagok alkalmazása mellett az egyszerűbb anyagok is teret kapjanak, kiszolgálva minden felmerülő igényt.

*

Patinás Lámpa Kft.

Patinás Lámpa Kft.

Az otthon ékszere a lámpa. A Patinás lámpák – a különleges terek ékszerei.

A Patinás lámpák jóval többet adnak otthonának és Önnek a puszta fénynél. Akár világítanak éppen, akár nem, gondoskodnak a szoba hangulatáról, különleges, fennkölt és misztikus hatást kölcsönözve neki.

A klasszikus, a szecessziós vagy az art deco stílusú Patinás lámpák kézi munkával készülnek Magyarországon, egyedi tervek alapján, rézből, így még akár 100 év múlva is értéket képviselnek. Megrendelőink között tudhatjuk a Magyar Parlamentet, a Zeneakadémiát, a Hotel Four Seasons – Gresham Palotát, ezen kívül több mint 30 országban megtalálhatóak nyilvános referenciáink.

*

 PPG Trilak Kft.

PPG Trilak Kft.

Az 1990-es évek óta piacvezető Trilak 2008-tól tartozik az amerikai tulajdonú PPG EMEA cégcsoporthoz, amely a világ legnagyobb festékipari konszernje. A PPG nemzetközi háttere biztosítja a hazai gyár fejlődésének folyamatos perspektíváját, hiszen a cégcsoport európai laboratóriumaiban a legkorszerűbb követelményeket kielégítő festékek fejlesztése zajlik.

 *

 Ravak Kft.

RAVAK Hungary Kft.

A RAVAK márkanév modern, praktikus, az utolsó részletig átgondolt fürdőszobát jelent. Arra szakosodtunk, hogy az utolsó részletig átgondolt átfogó megoldásokat kínáljunk a fürdőszobák berendezése terén. Kínálatunkban akrilkádak, zuhanykabinok, hidromasszázs rendszerek, mosdók, fürdőszobai bútorok, csaptelepek és egyéb fürdőszobai kiegészítők is megtalálhatók. Több, mint 50 országban tevékenykedünk és nemcsak Csehország, hanem egész Közép-Kelet Európa legnagyobb fürdőszobai berendezéseket gyártó vállalata vagyunk.

*

 Rovitex Kft.

Rovitex Kft.

A Rovitex Homedeco 20 éves múltra visszatekintő nemzetközi lakástextil gyártó- és forgalmazó cégcsoport.
Több minőségi saját textilmárkával képviseli magát, mint a Rovitex, RoomStyle valamint az 5x-os Superbrands díjas Gardénia.

Termékeink függönyök, karnisok, bútorszövetek, díszpárnák, takarók, tapéták és lakáskiegészítők, melyek mellé komplett kivitelezési szolgáltatást is kínálunk a tanácsadástól a felszerelésig.

*

Solthy Gallery

Solthy Gallery

A galériánkban kiállított festmények mellett előszeretettel készítünk képeket megrendelésre egyedi méretben, színben, stílusban. Vásárló fókuszunknak köszönhetően nemcsak személyre szabott, de az enteriőrbe legjobban passzoló alkotás valósulhat meg.

*

Tubądzin Kft.

Tubądzin

A Tubądzin-csoport a lengyel csempeipar egyik piacvezető gyártója. Egyedülálló tervezőcsapat dolgozik azon, hogy kínálata a legfrissebb trendeknek megfeleljen. Termékei a legmagasabb színvonalú dizájnt követik, és eleget tesznek minden szigorú európai előírásnak. Az új, természet inspirálta „hajópadló” kollekció a Korzilus almárka része.  Elemei 120×19 cm, 150×23 cm és 180×23 cm méretekben kaphatóak. A kollekció, mely természetes, meleg színeinek és méretgazdagságának köszönhetően stilisztikai játékra inspirál, máris a tervezők kedvencévé vált.

Forgalmazó: Kerko Hungaria Zrt.

*

Villeroy & Boch Magyarország Kft.

Villeroy&Boch Magyarország Kft.

Villeroy & Boch – Az európai Prémium márka

Az innovációs erő, az életstílus tapasztalat, és a hazai és a nemzetközi piaci elvárásoknak megfelelő szigorú stratégiai összhang – ezen értékekre épül a folyamatosan nemzetközi szereplővé váló kerámiagyártó, a Villeroy & Boch piaci pozíciója. A vállalatot 1748-ban alapították, gyökerei az európai kultúrába nyúlnak vissza, mindez a mai napig erősen és folyamatosan meghatározza ezt a nemzetközi hírű prémium márkát. A Villeroy & Boch márka 125 országban van jelen a termékeivel a fürdőszoba, az asztali kultúra és a burkolatok területén.

*

Volvo Galéria Budapest

VOLVO GALÉRIA ÉS SZERVIZ Volvo Autó Hungária Kft.

A Volvo Galéria Budapest, Magyarország legnagyobb Volvo márkakereskedése, prémium környezetben és kiszolgálással várja kedves ügyfeleit.

Újpesten található gyári tulajdonú kereskedésünk egy 540 nm-es modern bemutatóteremnek, egy 10 állásos szerelőműhelynek, valamint a legmagasabb szinten felszerelt karosszérialakatos és fényező műhelynek is otthont ad.

Látogasson el hozzánk, a svéd hagyományokhoz híven meleg kávéval és fahéjas csigával várjuk: Volvo Galéria Budapest, 1044 Budapest (külső) Váci út 50-58. Tel: +06-1-555-3-555

Volvóhoz méltó gondoskodás:  Személyesen a Volvótól!

*

VR Lab

VR Lab Kft.

Virtuális valóság látványterv

Cégünk a VR (virtuális valóság) technológia első hazai megjelenése óta foglalkozik, különféle építészeti és lakberendezési modellek virtuális megjelenítésével. Vállaljuk bármilyen jellegű ingatlan külső és belső VR megjelenítését.

Cégünk az elérhető legfejlettebb VR rendszerben (HTC Vive) prezentálja az elkészült VR modelleket, melyek grafikai részletessége megegyezik a profi látványtervekével. A VR berendezés kontrollereinek segítségével, nemcsak bejárhatjuk a virtuális teret, de interakcióba is léphetünk a berendezési tárgyakkal (nyitható ajtók, kapcsolható világítás, stb.)

A VR szolgáltatás a legtöbb 3D tervezőprogrammal kompatibilis, így bármilyen épületmodell megjeleníthető virtuális valóságban, legyen az egy szerkezetkész családi ház, vagy akár egy teljesen berendezett irodaépület.

A Z    Ő S Z I    K O N F E R E N C I A    F Ő T Á M O G A T Ó J A :

AGC Glass Hungary Kft.

AGC Glass Hungary Kft.

A Z    Ő S Z I    K O N F E R E N C I A    E L Ő A D Ó    É S    K I Á L L Í T Ó    C É G E I:

ACO Kereskedelmi Kft.

ACO Kereskedelmi Kft.

Aura Hidromasszázs Stúdió

Aura Hidromasszázs Stúdió

Elektro Kamleithner Kft.

Elektro Kamleithner Kft.

Europa Design Kft.

Europa Design

Forest Hungary Kft.

Forest Hungary Kft.

Geberit Kft.

Geberit Kft.

Indagroup Kft.

Indagroup Kft.

Jab Jozef Anstoetz KG Magyarországi Képviselete

Jab Jozef Anstoetz KG Magyarországi Képviselete

Katona Borház

Katona Borház

Kludi Szerelvények Kft.

Kludi Szerelvények Kft.

Komandor Hungary Kft.

Komandor Hungary Kft.

Legrand Zrt.

Katona Borház

Ligno Art Kft.

Ligno Art Kft.

Patinás Lámpa Kft.

Patinás Lámpa Kft.

PPG Trilak Kft.

PPG Trilak Kft.

RAVAK Hungary Kft.

RAVAK Hungary Kft.

Rovitex Kft.

Rovitex Kft.

Solthy Gallery

Solthy Gallery

SpaTrend

SpaTrend

Theobroma Csokoládé

Theobroma Csokoládé

Tubądzin

Tubądzin

Villeroy&Boch Magyarország Kft.

Villeroy&Boch Magyarország Kft.

VOLVO GALÉRIA ÉS SZERVIZ Volvo Autó Hungária Kft.

VOLVO GALÉRIA ÉS SZERVIZ Volvo Autó Hungária Kft.

VR Lab Kft.

VR Lab Kft.

Fotamogatok_oszi_konferencia_2017

Szerzö: LOSZ

Megosztás
>TrilakMAXCITYSolthy GallerySZéplak