Inspirációk élőben – támogatók, kiállítók, előadók

A Z    Ő S Z I    K O N F E R E N C I A    F Ő T Á M O G A T Ó J A :

AGC Glass Hungary Kft.

AGC Glass Hungary Kft.

A Z    Ő S Z I    K O N F E R E N C I A    E L Ő A D Ó    É S    K I Á L L Í T Ó    C É G E I:

ACO Kereskedelmi Kft.

ACO Kereskedelmi Kft.

Aura Hidromasszázs Stúdió

Aura Hidromasszázs Stúdió

Elektro Kamleithner Kft.

Elektro Kamleithner Kft.

Europa Design Kft.

Europa Design Kft.

Forest Hungary Kft.

Forest Hungary Kft.

Geberit Kft.

Geberit Kft.

Indagroup Kft.

Indagroup Kft.

Jab Jozef Anstoetz KG Magyarországi Képviselete

Jab Jozef Anstoetz KG Magyarországi Képviselete

Katona Borház

Katona Borház

Kludi Szerelvények Kft.

Kludi Szerelvények Kft.

Komandor Hungary Kft.

Komandor Hungary Kft.

Legrand Zrt.

Katona Borház

Ligno Art Kft.

Ligno Art Kft.

Patinás Lámpa Kft.

Patinás Lámpa Kft.

PPG Trilak Kft.

PPG Trilak Kft.

RAVAK Hungary Kft.

RAVAK Hungary Kft.

Rovitex Kft.

Rovitex Kft.

Solthy Gallery

Solthy Gallery

SpaTrend

SpaTrend

Theobroma Csokoládé

Theobroma Csokoládé

Tubądzin

Tubądzin

Villeroy&Boch Magyarország Kft.

Villeroy&Boch Magyarország Kft.

VOLVO GALÉRIA ÉS SZERVIZ Volvo Autó Hungária Kft.

VOLVO GALÉRIA ÉS SZERVIZ Volvo Autó Hungária Kft.

VR Lab Kft.

VR Lab Kft.

Fotamogatok_oszi_konferencia_2017

Az előadó és kiállító cégek bemutatkozása:

*

AGC Glass Hungary Kft.

AGC Glass Hungary Kft.

Az AGC Glass Europe építészeti síküveg gyártó cégcsoport magyarországi képviselete az AGC Glass Hungary Kft.

Kültéri és beltéri üvegmegoldások határtalan skáláját kínáljuk partnereinknek – építészeti és beltéri dekorációs üvegeket, tükröket, katedrál üvegeket, tűzgátló üvegeket. Az építészeket és tervező irodákat, valamint magyarországi partnereinket üvegmintákkal, tervezési segédanyagokkal, technikai adatokkal és szakmailag kiválóan felkészült mérnöki gárdával támogatjuk.

Az érdeklődőknek partnerlistát tudunk küldeni, akiken keresztül megvásárolhatják termékeinket.

 

*

Komandor 

Komandor Hungary Kft.

A Komandor cégcsoport 25 éves tapasztalattal segíti azokat az embereket, akik egyedi méretezésű és kialakítású bútorokat álmodnak meg otthonukba. Szolgáltatási csomagunkban a tervezéstől a gyártáson át a bútorok beépítéséig komplett megoldásokat nyújtunk. A szerkezetek változtatható mérete, anyaga és kialakítása lehetőséget biztosít arra, hogy a lakás bármely helyiségébe elkészíthessük a kívánt bútorokat. Kiemelt szerep jut a háló, gyerekszoba, nappali, gardróbszoba és tetőtér beépítéseinek.

Cégünk közvetlenül lakossági Ügyfelekkel és közintézményekkel tartja a kapcsolatot, emellett egyre nagyobb teret biztosít a lakberendezők és belsőépítészek Ügyfeleinek is.

A Komandor filozófiája jól mutatja az irányt, amelyet követünk: 
” Ön megálmodja, mi beépítjük!”

*

Legrand Zrt.

Legrand Zrt.

Tradíció és innováció… Kontakta, Kontavill, Legrand… – a kezdetek és napjaink.

Büszkék vagyunk arra, hogy 1918 óta vagyunk jelen a magyar piacon – 1992 óta a Legrand Csoport tagjaként –, azóta igyekszünk megrendelőink számára a lehető legmagasabb minőségű termékeket gyártani és forgalmazni. Ennek eredményeként a Legrand Zrt. meghatározó szerepet tölt be a hazai villamossági termékek piacán. Az erőteljes innovációra épülő fejlesztéseknek és gyártásnak köszönhetően nevünk összekapcsolódik a megbízhatósággal és a minőséggel.

 

 *

Ligno Art Kft.

Ligno Art Kft.

Cégünk azzal a céllal jött létre, hogy az egyedi terek tervezésén túl a teljes projekt megvalósításában segítséget nyújtsunk a megrendelő részére, így az eddig tehernek érzett beruházást / építkezést kreatív élménnyé alakítsuk. Bútoraink egyedi tervezésűek, az egyszerű letisztult formáktól a különleges design bútorokig minden igényt kielégítve a legmagasabb színvonalon készítjük el. Kollégáink kiválóan képzett mérnökök, szakemberek, akik a tervezés kezdetétől a projekt lezárultjáig segítik mind a megrendelők mind a belsőépítészek munkáját. Filozófiánk, hogy a különleges anyagok alkalmazása mellett az egyszerűbb anyagok is teret kapjanak, kiszolgálva minden felmerülő igényt.

*

 PPG Trilak Kft.

PPG Trilak Kft.

Az 1990-es évek óta piacvezető Trilak 2008-tól tartozik az amerikai tulajdonú PPG EMEA cégcsoporthoz, amely a világ legnagyobb festékipari konszernje. A PPG nemzetközi háttere biztosítja a hazai gyár fejlődésének folyamatos perspektíváját, hiszen a cégcsoport európai laboratóriumaiban a legkorszerűbb követelményeket kielégítő festékek fejlesztése zajlik.

 *

 Ravak Kft.

RAVAK Hungary Kft.

A RAVAK márkanév modern, praktikus, az utolsó részletig átgondolt fürdőszobát jelent. Arra szakosodtunk, hogy az utolsó részletig átgondolt átfogó megoldásokat kínáljunk a fürdőszobák berendezése terén. Kínálatunkban akrilkádak, zuhanykabinok, hidromasszázs rendszerek, mosdók, fürdőszobai bútorok, csaptelepek és egyéb fürdőszobai kiegészítők is megtalálhatók. Több, mint 50 országban tevékenykedünk és nemcsak Csehország, hanem egész Közép-Kelet Európa legnagyobb fürdőszobai berendezéseket gyártó vállalata vagyunk.

*

 Rovitex Kft.

Rovitex Kft.

A Rovitex Homedeco 20 éves múltra visszatekintő nemzetközi lakástextil gyártó- és forgalmazó cégcsoport.
Több minőségi saját textilmárkával képviseli magát, mint a Rovitex, RoomStyle valamint az 5x-os Superbrands díjas Gardénia.

Termékeink függönyök, karnisok, bútorszövetek, díszpárnák, takarók, tapéták és lakáskiegészítők, melyek mellé komplett kivitelezési szolgáltatást is kínálunk a tanácsadástól a felszerelésig.

*

Tubądzin Kft.

Tubądzin

A Tubądzin-csoport a lengyel csempeipar egyik piacvezető gyártója. Egyedülálló tervezőcsapat dolgozik azon, hogy kínálata a legfrissebb trendeknek megfeleljen. Termékei a legmagasabb színvonalú dizájnt követik, és eleget tesznek minden szigorú európai előírásnak. Az új, természet inspirálta „hajópadló” kollekció a Korzilus almárka része.  Elemei 120×19 cm, 150×23 cm és 180×23 cm méretekben kaphatóak. A kollekció, mely természetes, meleg színeinek és méretgazdagságának köszönhetően stilisztikai játékra inspirál, máris a tervezők kedvencévé vált.

Forgalmazó: Kerko Hungaria Zrt.

*

Villeroy & Boch Magyarország Kft.

Villeroy&Boch Magyarország Kft.

Villeroy & Boch – Az európai Prémium márka

Az innovációs erő, az életstílus tapasztalat, és a hazai és a nemzetközi piaci elvárásoknak megfelelő szigorú stratégiai összhang – ezen értékekre épül a folyamatosan nemzetközi szereplővé váló kerámiagyártó, a Villeroy & Boch piaci pozíciója. A vállalatot 1748-ban alapították, gyökerei az európai kultúrába nyúlnak vissza, mindez a mai napig erősen és folyamatosan meghatározza ezt a nemzetközi hírű prémium márkát. A Villeroy & Boch márka 125 országban van jelen a termékeivel a fürdőszoba, az asztali kultúra és a burkolatok területén.

*

Volvo Galéria Budapest

VOLVO GALÉRIA ÉS SZERVIZ Volvo Autó Hungária Kft.

A Volvo Galéria Budapest, Magyarország legnagyobb Volvo márkakereskedése, prémium környezetben és kiszolgálással várja kedves ügyfeleit.

Újpesten található gyári tulajdonú kereskedésünk egy 540 nm-es modern bemutatóteremnek, egy 10 állásos szerelőműhelynek, valamint a legmagasabb szinten felszerelt karosszérialakatos és fényező műhelynek is otthont ad.

Látogasson el hozzánk, a svéd hagyományokhoz híven meleg kávéval és fahéjas csigával várjuk: Volvo Galéria Budapest, 1044 Budapest (külső) Váci út 50-58. Tel: +06-1-555-3-555

Volvóhoz méltó gondoskodás:  Személyesen a Volvótól!

*

VR Lab

VR Lab Kft.

Virtuális valóság látványterv

Cégünk a VR (virtuális valóság) technológia első hazai megjelenése óta foglalkozik, különféle építészeti és lakberendezési modellek virtuális megjelenítésével. Vállaljuk bármilyen jellegű ingatlan külső és belső VR megjelenítését.

Cégünk az elérhető legfejlettebb VR rendszerben (HTC Vive) prezentálja az elkészült VR modelleket, melyek grafikai részletessége megegyezik a profi látványtervekével. A VR berendezés kontrollereinek segítségével, nemcsak bejárhatjuk a virtuális teret, de interakcióba is léphetünk a berendezési tárgyakkal (nyitható ajtók, kapcsolható világítás, stb.)

A VR szolgáltatás a legtöbb 3D tervezőprogrammal kompatibilis, így bármilyen épületmodell megjeleníthető virtuális valóságban, legyen az egy szerkezetkész családi ház, vagy akár egy teljesen berendezett irodaépület.

Szerzö: LOSZ

Megosztás
468 ad
OTP lakástakarékTrilakMAXCITYSolthy GallerySZéplak