DESIGNMŰSZAK – támogatók, kiállítók, előadók

A Z    Ő S Z I    K O N F E R E N C I A    E L Ő A D Ó    É S    K I Á L L Í T Ó    C É G E I:

*

 

AGC Glass Hungary Kft.

Elérhetőség:

Web: www.agc-yourglass.com

AGC Glass Europe – vezető a síküveg gyártásban

Az AGC Glass Europe az AGC európai leányvállalata, a világ vezető síküveg gyártója. Mottója, a „Your dreams, Our challenge” megtestesíti a fő erősségeit: innovatív erő a modern üvegtechnológiák terén, globális értékesítési hálózat és Spanyolországtól Oroszországig terjedő ipari jelenlét. Az AGC Glass Europe képviselői világszerte jelen vannak. További információkért keresse fel weblapunkat.

*

 

Bazi Bazár

Elérhetőségek:

Webshop: www.bazibazar.hu

Bazi Bazár – Felújított régiségek, múltidéző újdonságok

 

A lakberendezéshez elsősorban nem az aktuális trendeket követve közelítünk, inkább a bútorok, kiegészítők saját történetét, lényegét próbáljuk felszínre hozni és érvényesülni hagyni, elsődleges szempontként az anyagok, formák és funkciók összhangját szem előtt tartva.

 

Hiszünk abban, hogy egy élettér nem csak bútorok összessége, hogy a tárgyak, amik körülvesznek minket, saját, egyedi atmoszférájukkal teremtenek lakásból otthont. Tisztelettel és fantáziával igyekszünk akár kidobásra ítélt, méltatlanul mellőzött tárgyakat újragondolni, átalakítani, felfrissíteni, hogy mai környezetbe illesztve is megtalálják méltó helyüket.

 

Nevünkhöz hűen a Bazi Bazárban igazi kavalkádot alkot rusztikus, indusztriális, provance, shabby chick és vintage stílus, akadnak antik és teljesen új darabok is, egymás mellett harmóniában. Mindent a saját ízlésünk és érzékenységünk szűrőjén át válogatunk ide, egy pulzáló, élettel teli, különleges hangulatú teret létrehozva így, ahol akkor is jólesik időzni, ha az ember csak megmerítkezne kicsit a világunkban.

 

Üzletünkben immár negyedik éve a Bálnában várjuk látogatóinkat, ahol egyre bővülő tereinkben immár összesen 102 négyzetméteren barangolhatnak nálunk, és két éve már webshopunk is elérhető vásárlóink számára. 

*

 

Bi Market Kft.

Elérhetőségek:

Web: www.bimarket.hu

 

bi market – a beépíthető minőség

 

Cégünket 2015 év elején alapítottuk meg azzal a szándékkal és meggyőződéssel és több. mint 10 éves szakmai múlttal, hogy a sok hagyományos műszaki kereskedelmi cég mellett olyan céget működtessünk ami:

– többek között olyan speciális területtel foglalkozzon, amitől a konyhagépek szakértőjévé vált
– kiszolgál olyan vásárlói igényeket, amit egy általános műszaki áruházban nem talál
– komplex szolgáltatást nyújt, biztonságot és kényelmet vevőinek
-akár 5 év garanciát is vállal az általa értékesített készülékekre, leveszi a gondot a felhasználó válláról, egy telefonhívással átveszi az ügyintézést bármi legyen a probléma
– ELÉGEDETT ügyfelet tudhasson magáénak még évek múlva is.

Szolgáltatásaink:
– szükség esetén helyszíni igényfelmérés
– személyre és igényre szabott csomag ajánlat
– igény szerinti szállítás
– igény szerint beüzemelés
– kiterjesztett garancia, áruhitel

*

 

Casati Color Kft.

Elérhetőségek:

Web: www.casati.hu

…a színek keltik életre környezetünket, a CASATI életre kelti a színeket…

…e szlogennel van jelen a Casati festékgyár 1935 óta a festékpiacon, tapasztalatát, szakmai hozzáértését adva partnereinek. A CASATI COLOR Kft. kizárólagos joggal 1998 óta forgalmazza a Casati festékeket Magyarországon.

A CASATI termékek magukban hordozzák egy garantáltan megbízható minőségű technológia minden pozitívumát, amit segít az alapanyagok figyelmes kiválasztása, a folyamatos fejlesztések, valamint szoros együttműködés partnereinkkel, felhasználva mindennemű visszajelzéseiket.

Az elmúlt időben, örömmel mondhatjuk, hogy magyarországi forgalmunk megsokszorozódott. Egyre növekszik a kereslet a kiváló minőségű, kedvező árú, esztétikus és korszerű csomagolású, könnyen értékesíthető CASATI termékek iránt.

*

 

Elektro Kamleithner Kft.

Elérhetőség:

Web: www.elektro-kamleithner.hu

 

Szakértők elérhetősége:
Telefon: +36 1 420 7545
E-mail: info@ekam.hu
Bemutatóterem:
1012 Budapest, Attila út 71.
(telefonos időpont egyeztetés szükséges!)

Telefon: 06-1-420-7545
E-mail: info@berker.hu
Bemutatóterem:
1195 Budapest, Jókai utca 32
(telefonos időpont egyeztetés szükséges!)

Elektro-Kamleithner – Az intelligens otthonok és középületek szakértője!

Csökkentjük az Ön energiafelhasználását, csökkentjük állandó kiadásait, költségeit (havi közüzemi számlák), időt takarítunk meg Önnek.

Növeljük kényelmét, komfortérzetét, az ingatlan értékét is megoldásainkkal.
Mindezt úgy, hogy hosszú élettartalmú, kiváló minőségű termékek használunk, a legmodernebb technológiát ötvözve a több mint 15 éves tapasztalatunkkal!

Szakterületeink:

  • Világítás
  • Fűtés, hűtés
  • Árnyékolás
  • Hangosítás
  • Vagyonvédelem, biztonság, tűzjelzés
  • Pezsgőfürdők, medencék

*

 

Geberit Kft.

Elérhetőségek:

Web: www.geberit.hu

A Geberit konszern globális jelenlétével Európa piacvezetője az épületgépészetben. 1874-es alapítása óta mindig is a szektor úttörője volt, a vállalat átfogó rendszerű megoldásai új trendeket határoztak meg.

2015 óta a Sanitec-csoport és vele együtt többek közt a Keramag, Kolo és Keramag Design márkák is a Geberithez tartoznak.

A legszembetűnőbb termékpalettánk kibővülése. A szinte teljes termékkört kínáló épületgépészeti rendszerek és megoldások mellett cégcsoportunk mostantól számos kerámiatermék fejlesztését és gyártását is végezni fogja. A kínálat az egyszerű WC-ktől a legmagasabb igényeket kielégítő komplett mosdótér-koncepciókig terjed. Így lehetővé válik számunkra, hogy a legtöbb fürdőszobával kapcsolatban felmerülő igényre megoldást nyújthassunk a vásárlóknak: a falba rejtett bevált rendszertechnológia és know-how, valamint az ízléses kerámiák, fürdőszobabútorok és egyéb tartozékok mind a kínálat részét képezik.

A Geberit Magyarországon kereskedelemmel és műszaki tanácsadással foglalkozik. Minden beépítési környezetre igyekszünk megoldást kínálni, és nagy hangsúlyt fektetünk a szakemberek képzésére is, ezzel téve ügyfeleinket elégedetté.

*

 

Kludi Szerelvények Kft.

Elérhetőségek: 

Web: www.kludi.com

A Kludi 1926-ban, családi vállalkozásként jött létre a németországi Mendenben.
A cégcsoport fejlődésének lényeges alapeleme, hogy nem csak a vállalat, de a termékpaletta is folyamatos fejlesztésen és bővítésen esett át, hogy mára egy minden igényt kielégítő szortimentet kínálhasson.

A Kludi a konyhai és fürdőszobai csaptelepek ismert és elismert gyártója, de kínálatában a zuhanyrendszerek, sőt, orvosi csaptelepek is megtalálhatóak, melyek mindegyike a Kludi név tradíciójához híven megbízható minőséget képviselnek. A mindmáig európai üzemekben – többek között a Pest megyei Diósdon – készülő csaptelepek között számos, különleges funkciójú, valamint rangos díjakat (iF design award, Plus X award) elnyert termék is található.

*

 

Legrand Zrt.

Elérhetőségek:

Web:www.legrand.hu

A Legrand az épületek villamos- és digitális adatátviteli infrastruktúráinak világszintű szakértője. A francia központú Legrand Csoport a termékeit minden földrészen értékesíti. 90 országban leányvállalattal van jelen, de összességében 180 országban áll képviselettel vevői rendelkezésére.

A Legrand magyarországi múltja 100 évre nyúlik vissza. Ez a hosszú idő is mutatja, hogy a vállalat a kezdetektől megállta és megállja a helyét a hazai piacon. Termékkínálatával megoldást kínál minden felmerülő igényre az egyszerűbb elemektől elkezdve egészen a smart megoldásokig és intelligens rendszerekig.

A fogyasztók elvárásainak teljesítése, a magas minőség, megbízhatóság és a kor igényeinek való megfelelőség minden Legrand termék ismertetője.

*

 

LUTEC Lighting Kft.

Elérhetőségek:

Web: www.lutec.hu

 

LUTEC-connected by Lighting

Cégünk több mint 25 éve az innovatív kültéri lámpatestek gyártója.
Termékeinket a magas minőség, funkcionalitás, egyedi formák és a játékosság jellemzi.
A sokrétű igényeket teljesen lefedve,öt év garanciával kínáljuk kültéri fényeinket.

*

 

Miele Kft.

Elérhetőségek:

Web: www.miele.hu

Vannak dolgok az életben, melyeket egyszerűen csak szeretünk. Ilyenek a Miele konyhai készülékei is, amelyekkel a tökéletes konyhát valósíthatja meg. Legyen szó főzésről, hűtésről vagy mosogatásról, a Miele az elsőrendű megoldást nyújtja kiváló minőségben, a legfejlettebb technológiával és lélegzetelállító formavilágban.

*

 

Patinás Lámpa Kft.

Elérhetőségek:

Web: www.patinas-lighting.com

A Patinás Lámpa Kft. az eddig megszokott art deco és szecessziós lámpákon túl a modern irányzat felé mozdult el.

Az idei év két új kollekciója – melyek darabjai többféle enteriőrbe könnyen betervezhetők – a LOSZ Őszi Évadnyitó rendezvényén kerülnek bemutatásra a magyar közönségnek!

A gyártás továbbra is sárgaréz és muránói stílusú üveg felhasználásával aprólékosan, kézzel történik a megrendelő egyedi elképzeléséhez igazodva. Látogasson el bemutatótermünkbe!

*

 

Praktiker Kft.

Elérhetőségek:

Web: www.praktiker.hu

 

A Praktiker az európai barkácsáruházak egyik legismertebb és legmeghatározóbb márkája, amely hosszú múlttal és tapasztalattal rendelkezik. 2016. óta a Wallis Asset Management Zrt. a Praktiker új többségi tulajdonosa. Idehaza 20 áruházában várja kedves vásárlóit.

*

 

Saint-Gobain Construction Products Hungary Kft. – Rigips Divízió

SaintGobain

 

Elérhetőségek:

Web: www.rigips.hu

A Rigips célja, hogy olyan innovatív tervezési megoldásokat és belsőépítészeti rendszereket nyújtson az építkezőknek, kivitelezőknek, melyek megfelelnek korunk elvárásainak. Folyamatos termékfejlesztéseinknek köszönhetően – legyen szó akár építkezésről vagy felújításról – rugalmas megoldásainkkal folyamatosan az emberek komfortérzetének növelésén dolgozunk.

A modern lakásépítés alapja a könnyű alakíthatóság. A Rigips szerelt válaszfalai gyorsan építhetőek, és akár az utólagos átalakítás is könnyen megvalósítható.

*

 

Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt.

 

Elérhetőségek:

Web: www.schneider-electric.hu

Napjainkban már egyáltalán nem számít sci-finek egy okosotthon, amely automatikusan gondoskodik a kényelmünkről, onnantól kezdve, hogy télen felfűti, nyáron pedig lehűti a lakásunkat, mire hazaérünk, egészen odáig, hogy gombnyomásra vagy akár előre programozva engedi le és fel a redőnyöket. Egy ilyen okosotthon azonban csak akkor lehet tökéletes, ha az összes apró részletet összehangoljuk, és minden megfelel az elképzeléseinknek.

Pontosan ezt teszik lehetővé a Schneider Electric minőségi termékei, melyek mind dizájnban, mind funkcionalitásban minden igényt kielégítenek – így stílusos megjelenésű vezérlők segítségével irányíthatjuk otthonunkban a kívánt berendezéseket. A választékban találhatók többek között hagyományos villanykapcsolók, USB-csatlakozós konnektorok vagy akár a KNX intelligens épületautomatizálási rendszer vezérlői, például világítási vagy árnyékolásvezérlők és hőmérsékletszabályzók. Ennek köszönhetően a termékek nemcsak otthonokban, de hotelekben és irodákban is megállják a helyüket.

*

 

SpaTrend Kft.

 

Elérhetőségek:

Web: www.spatrend.hu

A SpaTrend Kft. a tökéletes spa élmény otthoni megteremtésében élen járó HotSpring elegáns és kifinomult masszázsmedencéit, valamint a minimalista, letisztult vonalvezetésű SofTub jakuzzikat kínálja széles választékban.

A masszázsmedencék mellett a SpaTrend Kft. bemutatótermeiben lehetőség nyílik a kert, terasz és wellness tér teljes berendezésére. Prémium kategóriás kerti bútorok, gázüzemű és faszenes kerti grillek, szaunák és árnyékolók színes választékából válogathatnak a kültéri wellness szerelmesei.

*

 

Svábbau Kft.

Elérhetőségek:

Web: www.svabbaukft.hu

A Svábbau Kft. magyar tulajdonú vállalkozásként 1990 óta ismert szereplője a szaniter- és épületgépészeti piacnak. Állandó célunk az időtálló, komfortos és műszakilag előremutató lakó- és munkahelyi környezet kialakítása, amelyet a világ élvonalába tartozó gyártók közreműködésével, termékeik által biztosítunk.

Bemutatótermünkben a világ vezető szaniter-, csaptelep- és kiegészítő felszerelések gyártóinak kiemelkedő minőségű termékei között válogathat.

Ide tartoznak a német BETTE cég zománcozott acélból készülő fürdőkádjai, zuhanytálcái és zuhanyfelületei valamint mosdói is. A családi tulajdonban lévő vállalat környezetbarát technológiával és természetes anyagok felhasználásával előállított termékei – melyekre 30 év garancia biztosított – testesítik meg a cégfilozófiát: high-tech és kézművesség.

*

 

Villeroy & Boch Magyarország Kft.

Elérhetőségek:

Web:

www.villeroy-boch.hu
www.alfoldi.hu

Villeroy & Boch – A 270 éves európai Prémium márka

Az innovációs erő, az életstílus tapasztalat, és a hazai és a nemzetközi piaci elvárásoknak megfelelő szigorú stratégiai összhang – ezen értékekre épül a folyamatosan nemzetközi szereplővé váló kerámiagyártó, a Villeroy & Boch  piaci pozíciója. A vállalatot 1748-ban alapították, gyökerei az európai kultúrába nyúlnak vissza, mindez a mai napig erősen és folyamatosan meghatározza ezt a nemzetközi hírű prémium márkát. A Villeroy & Boch márka 125 országban van jelen a termékeivel a fürdőszoba, az asztali kultúra és a burkolatok területén.

 

 

S Z Ö V E T S É G Ü N K  T Á M O G A T Ó I:

 

 

Szerzö: LOSZ

Megosztás
>TrilakMAXCITYSolthy GallerySZéplak