Programok

 

hét ked sze csü pén szo vas
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
II. Tapiwall Egyedi Tapéta Bemutató és Szakmai Nap 14:30
II. Tapiwall Egyedi Tapéta Bemutató és Szakmai Nap @ Hotel Holiday Inn
máj 10 @ 14:30 – 17:00
II. Tapiwall Egyedi Tapéta Bemutató és Szakmai Nap @ Hotel Holiday Inn | Budaörs | Magyarország
 * Ragaszd a falra magad bármekkora méretben, de akár a padlóra is kerülhetsz – ismerd meg az egyedi tapéták, poszterek és melegburkolatok világát. Az élő bemutató és a tapasztalatszerzés mellett pedig szállj be egy függőleges tapéta[...]
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

 

 

Programajánlási lehetőség itt! 

 

 

Tisztelt Olvasó!

 

Honlapunkon lehetőség nyílik különböző lakberendezéshez kapcsolódó programok beküldésére, melyeket itt az ESEMÉNYEK menüpont PROGRAMOK almenüjében (alább) teszünk közzé.

 

Ahhoz, hogy az Ön által javasolt esemény is felkerüljön honlapunkra, az alábbi adatokra lesz szükségünk. Kérjük, az űrlapot pontosan töltse ki!

 

Programot ajánlok magánszemélyként.    Programot ajánlok cégként.

 

Oktatások – Előadások – Kiállítások – Pályázatok – LOSZ Kedd

 

Szövetségünk rendszeres szakmai rendezvényeket (pl.: tanfolyamok, színvonalas előadások, gyárlátogatások) szervez azért, hogy naprakészek lehessünk a trendekkel és újdonságokkal kapcsolatban.

 

Minden hónap első keddjén rendezzük meg a LOSZ Kedd szakmai napot. (A rendezvény LOSZ tagok részére ingyenes, külsős tervezők, látogatók részére 2000 Ft + áfa/alkalom.) Tagcégeink és külsős partnereink, gyártók, kereskedők mutatják be vállalataikat, adnak tájékoztatást termékeikről, technológiákról, így az anyagismeret bővítése és szakmai fogások megismerése érdekében első kézből kapunk információkat.

 

Neves magyar tervezők – lakberendezők, belsőépítészek, építészek, iparművészek – és szövetségünk tervező tagjai is rendszeresen bemutatkoznak. A szakmai tapasztalatcsere – képes beszámolókkal – népszerű eseményeink egyike.

 

Kiállításokra szervezünk utakat és szövetségünk is rendszeresen kiállítási standokat tervez és valósít meg. Külföldi expókról tagjaink személyesen számolnak be és tartanak képes tudósítást. Minden évben kiírjuk az Év Lakberendezője pályázatot és a cégek által meghirdetett pályázatokon részt veszünk.

 

OTP lakástakarékTrilakMAXCITYSolthy GallerySZéplak