ACO Kereskedelmi Kft.

ACO Kereskedelmi Kft.   ACO Kereskedelmi Kft.

 

Telefon: +36 24 620 380
E-mail: acohu@aco.hu, biro.kata@aco.hu
Web: www.aco.hu vagy www.zuhanyfolyoka.hu
Cím: 2330 Dunaharaszti, Jedlik Ányos utca 24.
Képviselő: Bíró Kata

 

Az ACO zuhanyfolyókák 10 éve egy óriásplakát kampány keretében mutatkoztak be Magyarországon. Az óta az ACO a rozsdamentes termékek piacának meghatározó szállítójává vált a hazai piacon.

 

A számos követő mellett az ACO a mai napig az eredetiséget, megbízhatóságot és minőséget jelenti felhasználói számára. A több, mint 30000 db értékesített zuhanyfolyóka bebizonyította, hogy a továbbra is a rozsdamentes alapanyag és az igényeknek megfelelő fejlesztések helytállóak.

 

Mindezeknek köszönhetően az ACO zuhanyfolyókák végtelen lehetőséget kínálnak az épített zuhanyozós kialakításokhoz.
Az ACO márkanév összeforrt a magas műszaki színvonalú rendszermegoldásokkal, a megbízható minőséggel, amit partnereink és felhasználóink számának folyamatos növekedése is jelez.

 

A kivitelezés technikai fejlődése valamint a burkolatok méretének és textúrájának változása újabb és újabb tervezői és a végfelhasználói igényeket kelt, a fürdőszobai design elemek megjelenésében. A már megszokott rácsos felsőrésszel készülő zuhanyfolyókák mellett megjelentek a stílusos, minimál designt képviselő rés felsőrészek.

 

A Solid résfolyóka bevezetésével lehetővé vált a vízelvezetés szinte láthatatlan megjelenítése az épített zuhanyozó kialakításoknál. Az egyre növekvő méretű és különböző anyagú (természetes kő, fa, üveg) burkolatba akár vágás nélkül, tökéletesen illeszthető a résfolyóka.

 

Az épített zuhanyozók tökéletesen egyedivé tehetők az ACO által biztosított különböző design elemek, mint zuhanyfolyóka felsőrészek, a Walk-in zuhanytálca rendszer, vagy akár a Lightline Pro led világítás.

 

 

 

.

 

 

 

 

Szerzö: Máray Klára

Megosztás
>TrilakMAXCITYSolthy GallerySZéplak