Apeker Kerámia Kft.

Apeker Kft.Apeker Kerámia Kft.

 

Mobil: +36 30 377 9955
E-mail: info@apeker.com
Web:
 www.apeker.hu
Cím: 2040 Budaörs Gyár utca 2. (Lénárd Fülöp utca) 

 

 

TÖBB EZER TERMÉK MEGTEKINTHETŐ BEMUTATÓTERMÜNKBEN
50-100 EZER M2 KÉSZLET RAKTÁRRÓL AZONNAL
MINDEN BURKOLAT KÖZVETLENÜL A GYÁRAKTÓL
3D-S TERVEZÉS GYÁRI PROGRAMMAL
KÖZPONTI GYÁRI BEMUTATÓTEREM ÉS SZAKTANÁCSADÁS

 

Az Apeker Kerámia Kft Magyarországon jól ismert és régen bevezetett spanyol épület kerámia gyárak képviselete és disztribúciós központja. A gyári bemutatóterem, oktatási és logisztikai központ a Budaörsi Ipari Parkban található.

 

A képviselt és forgalmazott gyárak között van a Pamesa, a Navarti, az Ecoceramic, az Ape Cerámica, a Carmen, az Apavisa, az Aparici, az Azteca, a La Platera, a Gres de Aragon, a Pilch, a Raimondi (burkolat szintező rendszer), a Botament (ragasztástechnológia), a Méta kádak és a Radaway zuhanykabinok, mindezek együtt összesen több tízezer referenciával. Ezen kívül kifutó, első osztályú burkolatokból fél-harmad áron gyári készleteink is megvehetőek azonnal raktárról a folyamatosan készleten tartott modellek mellett. A gyári bemutatóteremben a magyar piacon nem forgalmazott és a legújabb termékek közül is megtekinthető a hatalmas választék. Ennek előnye, hogy a megrendelőknek kézzel foghatóan ajánlható, nem csupán katalógusból.

 

A gyárainkból heti rendszerességgel többször érkeznek kamionjaink, amik egyrészt hozzák az akár 1 db kért mintalapot, de a készleteink töltésére szolgáló, másrészt az egyedileg megrendelt árut is.

 

Rendszeresen oktatunk, előadásokat tartunk, gyár- és kiállítás látogatásokat szervezünk, helyszíni felméréseket és bejárásokat tartunk, műszaki és minőség ellenőrzést végzünk (amennyiben erre megbízást kapunk) és minden esetleg felmerült reklamációt magunk intézünk. A gyáraink nagy része biztosít egyszerű, látványos és rendkívül gyors, ingyenes 3D-s tervező programot, aminek a használatát megtanítjuk, tervezünk vele és a fejlesztésekről tájékoztatást adunk. Egész Magyarországon és Szlovákiában egyedülálló szerepet töltünk be azzal, hogy egyszerre látjuk el a képviseleti, az oktatói és a raktározási-logisztikai feladatokat. A több, mint 20 éves képviseleti múltunk alatt mind közületi, mind privát beruházásokon egész Magyarországon és Szlovákiában számos helyen vettünk részt és folyamatosan bővül a viszonteladói és a kivitelezői körünk és kiszolgálunk kis- és nagyberuházásokat egyaránt.

 

Ha csak körbenézne, érdeklődne, vagy csak egyszerűen tanácsot kérne, hogy kezdje felújítását, választását a színek és a minőségi burkolatok között, várjuk szeretettel.

 

 

 

Szerzö: LOSZ

Megosztás
OTP lakástakarékTrilakMAXCITYSolthy GallerySZéplak