Apeker Kft.

Apeker Kft.Apeker Kft.

 

Mobil: +36 30 377 9955
E-mail: info@apeker.com
Web:
 www.apeker.hu
Cím: 2040 Budaörs Gyár utca 2. (Lénárd Fülöp utca) 

 

 

 

Az Apeker Kft Magyarországon jól ismert és régen bevezetett spanyol épület kerámia gyárak képviselete és disztribúciós központja. A gyári bemutatóterem, oktatási és logisztikai központ a Budaörsi Ipari Parkban található.

 

A képviselt és forgalmazott gyárak között van a Porcelanosa, a Pamesa, az Ape Cerámica, az Apavisa, az Aparici, Azteca, La Platera és a Gres de Aragon. A gyári bemutatóteremben a magyar piacon nem forgalmazott termékek közül is nagyon sok megtekinthető és a megrendelőknek kézzel foghatóan ajánlható. A gyárainkból heti rendszerességgel érkeznek a kamionjaink, amik egyrészt hozzák az akár 1 db mintalapot, a készleteink töltésére szolgáló, másrészt a konkrétan megrendelt árut is.

 

A műszaki paramétereken túl igény szerint gyártástechnológiát oktatunk, előadásokat tartunk, gyár- és kiállítás látogatásokat szervezünk, helyszíni felméréseket és bejárásokat tartunk, műszaki és minőség ellenőrzést végzünk, amennyiben erre megbízást kapunk és minden esetleg felmerült reklamációt magunk intézünk,. A gyáraink nagy része biztosít egyszerű, látványos és rendkívül gyors, ingyenes 3D-s tervező programot, aminek a használatát megtanítjuk, tervezünk vele és a fejlesztésekről tájékoztatást adunk.

 

Egész Magyarországon és Szlovákiában egyedülálló szerepet töltünk be azzal, hogy egyszerre látjuk el a képviseleti, az oktatói és a raktározási-logisztikai feladatokat. A több, mint 20 éves képviseleti múltunk alatt mind közületi, mind magánberuházásokon egész Magyarországon és Szlovákiában számos helyen vettünk részt.

 

 

 

 

Szerzö: LOSZ

Megosztás
OTP lakástakarékTrilakMAXCITYSolthy GallerySZéplak