Bazi Bazár

Bazi Bazár Bazi Bazár

 

 

Üzlet címe: 1093 Budapest, Fővám tér 11-12. (Bálna Budapest)
Mobil: + 36 20 288 1356
+36 30 944 2800 (Nagy Katalin)
E-mail: info@bazibazar.hu

 

 

Webshop: www.bazibazar.hu
Facebook: www.facebook.com/bazibazarbudapest
Pinterest: pinterest.com/bazibazar
Intagram: www.instagram.com/bazibazar

 

 

 

Bazi Bazár – Felújított régiségek, múltidéző újdonságok

 

A lakberendezéshez elsősorban nem az aktuális trendeket követve közelítünk, inkább a bútorok, kiegészítők saját történetét, lényegét próbáljuk felszínre hozni és érvényesülni hagyni, elsődleges szempontként az anyagok, formák és funkciók összhangját szem előtt tartva.

 

Hiszünk abban, hogy egy élettér nem csak bútorok összessége, hogy a tárgyak, amik körülvesznek minket, saját, egyedi atmoszférájukkal teremtenek lakásból otthont. Tisztelettel és fantáziával igyekszünk akár kidobásra ítélt, méltatlanul mellőzött tárgyakat újragondolni, átalakítani, felfrissíteni, hogy mai környezetbe illesztve is megtalálják méltó helyüket.

 

Nevünkhöz hűen a Bazi Bazárban igazi kavalkádot alkot rusztikus, indusztriális, provance, shabby chick és vintage stílus, akadnak antik és teljesen új darabok is, egymás mellett harmóniában. Mindent a saját ízlésünk és érzékenységünk szűrőjén át válogatunk ide, egy pulzáló, élettel teli, különleges hangulatú teret létrehozva így, ahol akkor is jólesik időzni, ha az ember csak megmerítkezne kicsit a világunkban.

 

Üzletünkben immár negyedik éve a Bálnában várjuk látogatóinkat, ahol egyre bővülő tereinkben immár összesen 102 négyzetméteren barangolhatnak nálunk, és két éve már webshopunk is elérhető vásárlóink számára. 

 

 

 

Szerzö: LOSZ

Megosztás
>TrilakMAXCITYSolthy GallerySZéplak