Dorimpex Kft.

Dorimpex Kft.Dorimpex Kft.

 

 

 

Mobil: +36 30 542 0680 
+36 30 382 3597 
+36 30 277 8000
E-mail: dorimpex@dorimpex.hu
Web: www.fenyo-borovi.hu

 

 

A Dorimpex Kft. 1999. januárban alakult. Az első években kizárólag épület asztalosipari termékek nagykereskedelmével foglalkoztunk. 2003-tól fokozatosan áttértünk asztalosipari faáruk importjára és magyarországi forgalmazására.

 

Kezdetben csak nagykereskedelmi értékesítést folytattunk, majd 2007-ben megnyitottuk faáruházunkat Hatvanban. Így a nagyfelhasználó és a viszonteladó partnereink mellett a kisebb asztalosipari vállalkozásokat is kiszolgálhatjuk. Nemcsak Hatvanból érkeznek hozzánk vásárlók, hanem Nógrád megyéből és Szolnok, Eger, Miskolc térségéből is. A fő profilunknak számító táblásított bútorlapok értékesítése igen sikeres.

 

2011-ben az Európai Unió támogatásával, a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség, valamint a MAG Zrt. segítségével pályázat útján bővíteni tudtuk raktárkapacitásunkat és tevékenységi körünket.

 

Megnyitottuk lapszabászatunkat. A magas műszaki felszereltséggel rendelkező SCM nyomógerendás táblafelosztó fűrészünkkel, valamint az SCM él lezáró gépünkkel kiváló minőségben végezzük a laminált és tömörfa lapok vágását, él lezárását.

 

2016-ban megkezdtük a fehérorosz BYSPAN faforgácslapok forgalmazását Magyarországon. 2018-tól a BYSPAN faforgácslapok forgalmazását a gyártó kizárólagos, minősített dílereként végezzük Magyarországon.

 

 

Szerzö: LOSZ

Megosztás
OTP lakástakarékTrilakMAXCITYSolthy GallerySZéplak