Haka ceramic

HAKA ceramic  Haka ceramic

 

 

Mobil: Szabó Ildikó +36 20 525 8511 
 Mirk Szabolcs +36 70 930 9555 
E-mail: mirxabi@gmail.com
Web: www.hakaceramic.hu

 

 

A Haka ceramic magas minőségű kültéri és beltéri kerámiák gyártásával foglalkozó magyar vállalkozás. Azzal a céllal hoztuk létre szakosodott üzletágunkat, hogy a fogyasztók részére kiemelkedő színvonalú és minőségű magyar terméket alkossunk.

 

Nemzetközi piacon kiemelt helyen képviseljük Magyarországot. Büszkén mondhatjuk, hogy elégedett ügyfeleink vannak Olaszországban, Svájcban, Ausztriában, Németországban, továbbá Angliában és Floridában is.

 

A műanyagok térhódítása az előretörő környezettudatos életmód hatására megtört és ismét előtérbe kerülnek a természetes anyagok, a KERÁMIA.
A kerámia számos stílust közvetíthet könnyedén, erősíti a meglévő dizájnt, vagy harmonikusan illeszkedik az enteriőrbe.

 

Nagy hangsúlyt fektetünk az egyedi tervek megvalósítására. Célunk, hogy kiszolgáljuk azokat a belsőépítészeket és lakberendezőket akikkel együtt tudunk dolgozni és megvalósítsuk azokat az egyedi kerámiákat amelyeket elképzelnek az adott enteriőrökbe, hogy még egyedibbé varázsolják azokat.
Küldetésünk a környezetvédelem, mert a jövő generációi élhető életterének biztosítása a cégünk filozófiájának alapelve.

 

Nem akarunk tömegcikket előállítani, szeretjük a kihívásokat, rugalmasak vagyunk. A kerámia csodálata, a rendkívüli formák, a figuratív absztrakt struktúrák, legegyszerűbb sima letisztult fazonok, a mázak végtelen színskálája, a minőség melletti elkötelezettség, dizájn és funkció, szerves egységet alkotnak. A kerámia természetes anyag, kisugárzása növeli otthonunk bensőséges hangulatát.

 

A HAKA márkanév megbízható minőséget biztosít a partnerek és felhasználók számára egyaránt.

 

TERMÉSZETES ANYAG, POZITÍV ENERGIA

 

 

 

 

Szerzö: LOSZ

Megosztás
>TrilakMAXCITYSolthy GallerySZéplak