Horányi Lámpacenter

Horányi Lámpacenter  Horányi Lámpacenter

 

 

Web: www.lampacenter.hu
Email: info@lampacenter.hu
Telefon: +36 75 411 530

 

Üzletek:
• Paks Dózsa György út 4 Tel: +36 30 670 8527 E-mail: paks@lampacenter.hu
• Szeged Dorozsmai út 42-44 Tel: +36 62 540 490 E-mail: szeged@lampacenter.hu
• Budapest Hegedűs Gyula utca 67-69 Tel: +3630 740 8541 E-mail: budapest@lampacenter.hu

 

 

A Horányi Lámpacenter 1991 óta működő családi vállalkozás, amely mára 21 alkalmazottal működik Budapesten, Szegeden, valamint Pakson.

 

Cégünk világítástechnikai kiskereskedelemmel foglalkozik. 1991 óta vagyunk jelen ezen a piacon, ahol számunkra célkeresztben a design és az energiatakarékosság szerepel a modern, a klasszikus formák és az otthonosság figyelembe vételével.

 

Ez idő alatt, és a jövőben is célunk a kiváló minőségű termékek forgalmazása valamint vevőink körültekintő, szakszerű kiszolgálása. Ezért követünk minden tervezési lépést a megvalósításig valamint foglalkozunk egyedi gyártással is.

 

Az európai lámpagyártók termékeinek jelentős része megtalálhatók üzleteinkben, többek között az angol, olasz, a spanyol, a svéd és a lengyel termékek is. Így közel 9000 lámpából választhatnak vásárlóink.

 

A minőségi munkához nagy részben hozzájárulnak szakképzett eladóink. Mindegyikük munkáját egy pontos, kitartó háttércsapat segíti, amely informatikus, beszerző, üzletkötő és pénzügyi kollégákból áll. Erre szükség is van, hiszen közel 100 lakberendezővel és belsőépítésszel dolgozunk együtt.

 

A lelkesedés, mellyel a kezdetek kezdetén indultunk, nem csökkent. A vásárlók iránti elkötelezettség, a problémák gyors és rugalmas megoldása, megbízhatóságunk hozott el eddig bennünket és ad ösztönzést a további fejlődésre és fejlesztésre.

 

 

 

Szerzö: LOSZ

Megosztás
>TrilakMAXCITYSolthy GallerySZéplak