IBD Magyarország Kft.

IBD

IBD Magyarország Kft.

 

Cím: 1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.
Kapcsolattartó: Varga Erika
Mobil: +36 30 466 1513
 E-mail: varga.erika@ibd.hu
Web:
 www.ibd.hu
www.marmorin.hu
www.dreamfloor.hu
Közösségi média platformjaink:
Facebook 
Instagram 
Pinterest 
Youtube 
Google+ 
Twitter 

 

 

 

Az IBD Magyarország Kft. több éves tapasztalattal rendelkező nagykereskedelem, mely a Marmorin, a Haro, az Egger, az Elesgo és az Aqua-Step gyártók kizárólagos-exkluzív magyarországi forgalmazója. Tapasztalatainkat összegyűjtve – azzal a céllal hoztuk létre cégünket, hogy a vásárlók részére kiemelkedő színvonalú és minőségű fürdőszobai és melegburkolat termékeket biztosítsunk.
Küldetésünk: elsőként reagálni a fogyasztói igényekre termékekkel, valamint előremutató, minőségi megoldásokkal.

 

Marmorin fürdőszoba
Az Álom Kollekció egy ajánlat azoknak, akik nyitottak a luxusra, a nem szabványos megoldásokra, a nagyfokú dizájnra. Az Álom Kollekció termékeiben tökéletesen egyesíti a rendkívüli formákat és a mindennapi használhatóságot. A kollekció termékeit a Marmorin belső tervezési osztályának, a Marmorin Design Stúdió legkiemelkedőbb tervezőinek köszönhetjük. Mit is jelent ez? Kiváló minőség, dizájn, tökéletes gyártási folyamat és a világ legkorszerűbb alapanyaga – ez az Álom Kollekció.
A Te fürdőszobád, a Te elképzelésed

 

Marmorin konyha
Intelligens megoldások, funkcionalitás és felsőszintű tervezés – azaz Marmorin konyhai kollekció. A kínálatban megtalálható gránit mosogatók kivételes megjelenését, biztonságát, és az örömteli használatát a tökéletes kivitelezés, és a magas minőség biztosítja. Mindemellett a Marmorin által kifejlesztett Magranit néven szabadalmaztatott anyagösszetétel és a Bio Cote bevonat arról is gondoskodik, hogy az antibakteriális mosogatók szinte pórusmentes felületén semmiféle szennyeződés ne tapadhasson meg. Válassza Ön is a Marmorin mosogatóit – 12 színben és színazonos csapteleppel, valamint 10 év garanciával!

 

Egger
Kiváló minőségű termékek, hitelesített termelési folyamatok és fenntarthatóság – azaz Egger Laminált Padló. A stílus nem csupán ízlés kérdése, az alakításban a pillanatnyi divatirányzatok és a helyi hagyományok is közrejátszanak. Az Egger idén összesen 86 terméket dobott piacra, melynek mindegyike az új, gyors, valamint könnyű burkolást eredményező „Uni fit” összepattintós rendszerrel készült. A termékek strapabíróságukat robosztus felületeiknek köszönhetik, amelyek ellenállnak a horzsolásoknak, a karcolásoknak, és az aqua+ családok esetében a nedvességnek is. A cél az életterek tervezésének legmagasabb szintű kiszolgálása.
Egger Laminált Padló – „Made in Germany”

 

HARO
HARO – a megfelelő választás: valódi faparketták, laminált padlók és túl mindezeken…
A HARO igazán vonzó és sokoldalú valódi fa parkettaválasztékának minden egyes darabján az idő múlásának hangulata jelenik meg, ennek köszönhetően otthona egy ellenállhatatlan, jó atmoszférájú hellyé válik. A megtévesztésig valódi fának ható stílusjegyeknek köszönhetően válik igazán vonzóvá a közel 150 éves tapasztalattal rendelkező HARO laminált padló kollekciója. A gyártó túl a megszokott padlók kínálatán számos melegburkolat extrával örvendezteti az érdeklődőket: formatervezett Disano padlók az egészség jegyében; speciális Celenio padlók, melyek a szem és az érintés különleges játékát érzékeltetik; környezettudatos parafa padlók, melyek a sokoldalúságot képviselik. Varázsoljon Ön is innovatív burkolatot a lábai alá! A HAROval Önnek is lehetősége nyílik arra, hogy minőségi életet teremtsen bármely téren – akár otthonában, akár munkakörnyezetében, sőt, még a világ legcsendesebb padlójának is tulajdonosa lehet.

 

Elesgo
Német minőség, hosszú élettartam – a melegburkolatok exkluzív újdonsága. Az Elesgo széles és igazán sokoldalú választékában megtalálhatók a szuper magasfényű laminált padlók homogén színekben, fahatású, illetve járólap hatású dekorokkal. A fényesség, a finoman lekerekített élek, nagy formátumú autentikus járólap megjelenés mind-mind az Elesgo padlók kivételességét és exkluzivitását tükrözik. Mindemellett a kínálat sokszínűségében találkozhatunk matt felületű, és fahatású laminált padlókkal is, melyek természetes megjelenésükkel hódítanak. Elesgo – a merész tűzpiros és a bájos fahatású laminált padlók kereszttüzében…

 

Aqua-Step
„A stílus a személyiség tükörképe.”
A 100%-osan vízálló Aqua-Step komfortos és gondtalan éveket kínál Önnek. Tökéletesen ellenáll a víznek, a párának, vagy bármilyen más nedvességnek is. Az Aqua-Step kiváló minőségű szintetikus gyantából készül, így környezetbarát termék. A keményfa tökéletes szépségét adja vissza anélkül, hogy egyetlen valódi fát is feláldoznánk. Válassza Ön is az Aqua-Step vízálló laminált padlót, és élvezze az ezzel járó előnyöket!

 

 

Szerzö: Máray Klára

Megosztás
468 ad
OTP lakástakarékTrilakMAXCITYSolthy GallerySZéplak