Internorm Ablak Kft.

Internorm Kft.

Internorm Ablak Kft. 

 

Telefon: +36 23 786 505
E-mail: internorm@internorm.hu
Web: www.internorm.hu
Cím: H-2051 Biatorbágy, Sasbérc út 1. 
Nyitva tartás: H-P 9.00-17.00 között

 

 

Az Internorm Európa piacvezető ablak-és ajtómárkája, amely kimagasló műszaki tartalommal rendelkező termékeivel időtálló designt és kifogástalan működést garantál. Több, mint 22,5 millió legyártott ablakkal az Internorm Európa legnagyobb ablakmárkája. Az Internorm folyamatos újításokkal biztosítja a legkorszerűbb ablakokat és bejárati ajtókat. A 100%-ban Ausztriában gyártott termékek egyedi megrendelések alapján készülnek négyféle designstílusban a minimalistától kezdve a klasszikus megjelenésig.

 

Mivel az ablakok szakszerű beépítése a kifogástalan működés előfeltétele, gondoskodunk róla, hogy az Internorm ablakokat és ajtókat kizárólag képezett és minősített beépítők építsék be.

 

A konszern 2001 óta van jelen Magyarországon leányvállalatával, az Internorm Ablak Kft.-vel. Látogasson el a 400 nm-es központi bemutatóterembe Biatorbágyra, ahol az ablakok és ajtók szakértői személyre szabott tanácsadás keretében segítenek kiválasztani iránymutató termékeink közül az ön igényeinek leginkább megfelelőt!

 

Az Internorm minőségi termékeit kizárólag a kiválasztott, hozzáértő partnerein keresztül rendelheti meg, ezért kérjük, ajánlatkérésével forduljon az önhöz legközelebbi márkakereskedőnkhöz!

 

 

 

 

 

 

 

Szerzö: LOSZ

Megosztás
>TrilakMAXCITYSolthy GallerySZéplak