Intero Design

Intero Design Intero Design

 

 

Üzlet címe: 6500 Baja, Szegedi út 35.
Mobil: +36 30 486 44 19 (Schmidt Tamás)
+36 30 653 35 91 (Fekete Tibor – központi értékesítő)
E-mail: schmidt.tamas@intero.hu
intero@intero.hu

 

Weboldal: www.intero.hu
Facebook: www.facebook.com/interodesign
Intagram: www.instagram.com/intero_design
Pinterest: https://hu.pinterest.com/interodesignluxury/

 

 

Az Intero Design 100%-ban magyar fejlesztésű, és magyar tulajdonban lévő brand, amely az időtállóság és egyediség jegyében született.

 

Cégünk felületnemesítéssel, egyedi felületek létrehozásával foglalkozik. Ügyfeleink igényeihez mérten, képesek vagyunk magas minőségű grafikai minták digitális megjelenítésére, üveg, fa, fém, különböző anyagú falburkoló elemek, illetve csempe felületekre. Szinte minden enteriőr helységben akad olyan felület, ahová kifejezetten illeszkedik ez a technológia.

 

Amiért kiemelkedünk a piacon jelen lévő versenytársak közül, az a strukturált, 3D-s felületek létrehozása, amivel térbeli hatást tudunk kelteni. A technológia lehetővé teszi, hogy a felületek domborulatait fizikálisan is tapinthatóvá tudjuk tenni, legyen szó saját fotóról, grafikáról, vagy az általunk megálmodottakról.

 

A teljes színpaletta több mint 16 millió színt képes megkülönböztetni, így már az első pillantás után látszik a kiemelkedő minőség. Cégünk által gyártott termékek képzőművészeti színvonalon tükrözik a sokszínűséget, egyediséget. Az Intero Design olyan lehetőséget nyújt ügyfelei számára, ahol a tervezés szabadságával megteremthetik a kívánt hangulatot.

 

Ennek a technikának köszönhetően 2017-es évben Construma nagydíjat nyertünk el, illetve ugyanebben az évben a Mestermunka nagydíjat is magunkénak tudhatjuk, – Bács-Kiskun megyében -, a Kereskedelmi és Iparkamara díjazásában.

 

 

 

Szerzö: LOSZ

Megosztás
>TrilakMAXCITYSolthy GallerySZéplak