JUB Kft.

JUB Kft. JUB Kft.

 

 

Telefon: +36 23 511 240
E-mail: jub@jub.hu
Web: www.jub.hu
Székhely: 9500 Celldömölk, Sági út 218.
Központ: 2045 Törökbálint, Dulácska u. 1/C.
YouTube: JUB Kft.
Facebook: www.facebook.com/jubkft
Instagram: www.instagram.com/jubkft/

 

 

Rólunk:
A JUB csoport nemzetközileg elismert vállalat több mint 140 éves tradícióval festékek gyártása terén, amely ma tizenhárom leányvállalatot foglal magában és több mint harminc piacon tevékenykedik.
A JUB csoportban összesen 782 alkalmazott van (2018.12.31.), ebből 462 Szlovéniában és 320 külföldi leányvállalatokban. Több gyártási helyszínünk van Szlovéniában és Szerbiában. Külföldi országokba exportáljuk és értékesítjük termékeink 70 százalékát, saját márkanéven. Legismertebb és elterjedt márkanevünk a JUPOL, amely már 50 éve számos piacon jelen van.

 

Küldetésünk:
Színesebbé tesszük az életet.
“A közép-és délkelet-európai régióban – vezető festék és homlokzati rendszerek értékesítője leszünk. Az ügyfeleknek egyedülálló teljeskörű megoldásokat nyújtunk, amelynek célja a tartós építkezés, az energiatakarékosság és a környezet iránti felelősség.”

 

A fenntartható fejlődés fő alapelvei:
A fenntartható fejlődés fő alapelveit: felelősség a környezet iránt, nyersanyagok és energia ésszerű használata, megújuló energiaforrások használata, a JUB-ban bekapcsoltuk minden tevékenységi területünkbe. Energiaszükségletünk nagy részét saját forrásból fedezzük:

  • saját 180Kw-os vízierőművünk van;
  • az egyik gyártócsarnok oldalán 201kWp.-os naperőművünk van;
  • a technikai fejlesztési központ épületét hőszivattyű segítségével télen fűtjük, nyáron hűtjük.

Az iparágban elsők között kaptuk meg az ISO 14001-es környezetvédelmi tanúsítványt és számos más ökológiai bizonyítvánnyal (EU Ecolabel, Zelena misija stb.) büszkélkedhetünk.

 

 

Szerzö: LOSZ

Megosztás
>TrilakMAXCITYSolthy GallerySZéplak