KandallóMánia.hu

Kandallómánia

KandallóMánia.hu – Tüzeld fel magad!

 

 

Cím: 1037 Budapest, Bécsi út 267.
– bejárat a Fehéregyházi út és a Hunor utca sarkánál
Kapcsolattartó: Búvár Antal
Mobil: +36 30 566 70 29 
E-mail: info@kandallomania.hu
Web: www.kandallomania.hu

 

 

Magyarországon és Európa egész területén kizárólag a KandallóMánia.hu oldal üzemeltetője, az Andamy Europe Kft. forgalmazza a kimagasló minőségű MellowFlame kandallókat, melyek nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek keze alatt készülve nyerik el végső formájukat.

 

Legyen szó rozsdamentes kandallóinkról, gránit, fa vagy kerámia felhasználásával készült termékeinkről, a bio-ethanol kandallók legfelső kategóriáját képviselő MellowFlame termékek minden esetben szigorú minőség-ellenőrzés mellett, első osztályú alapanyagokból készülnek. A kimagasló megmunkálási- és anyagminőségnek köszönhetően a MellowFlame kandallók rendkívül esztétikus, exkluzív látványt nyújtanak, használatuk tökéletesen biztonságos. Elsőrendű minőségük ellenére kandallóinkat nagyon kedvező áron, verhetetlen ár-érték aránnyal kínáljuk.

 

Széles választékunkban egyaránt megtalálja a modern, a letisztult és a klasszikus formajegyeket magukon hordozó kandallókat, így kínálatunkban biztosan talál majd az enteriőr stílusának megfelelő terméket. Olyan kandallót ajánlunk Önnek, amely egyszerűen, szakember segítsége nélkül beépíthető és üzembe helyezhető, amelyhez nem kell kéményt kiépíttetnie, nem kell fát vagy gázt égetni és áramot sem igényel. Nincs szükség folyamatos tisztántartásra sem, hiszen kandallóink tüzét 98%-os alkohol táplálja, így a hagyományos kandallóktól eltérően semmilyen kosszal nem jár a tüzelőanyag tárolása és égetése.

 

A MyFlame biokandallók a MellowFlame márkacsalád egyedi elvárások és igények alapján kialakított vonalát képviselik. Legyen szó egyedi méretről, különleges anyagválasztásról vagy egyéb rendhagyó kívánságról, a MyFlame termékek segítségével maradéktalanul megvalósítjuk a megálmodott biokandallót. MyFlame kandallóinkat azon Ügyfeleinknek ajánljuk, akik egyedi elképzeléseiket szeretnék viszontlátni biokandallójukban, a MellowFlame-től megszokott anyag- és megmunkálási minőségben. Legyen szó egy meglévő modellünk méretének a módosításról, esetleg a kandalló anyagának megváltoztatásáról, vagy egyedi tervek alapján készülő, teljesen új modell elkészítéséről, a MyFlame biokandallókat pontosan az elképzeléseknek megfelelően készítjük el. Ennek a nagyfokú testreszabhatóságnak köszönhető, hogy nincs két egyforma MyFlame biokandalló. Kerek vagy szögletes? Bőr, fa, esetleg bársony? Legyen bordó vagy inkább csokoládébarna? A formáknak, anyagoknak és színeknek csak a képzelet szab határt!

 

Kínálatunkból természetesen a kiegészítők és a kandallók működtetésére használt bio-ethanol sem hiányozhat, de erről győződjön meg személyesen és tekintse meg termékpalettánkat!

 

A Kandallómánia bemutatkozó anyagát letöltheti INNEN!

 

Author: Máray Klára

Share This Post On
468 ad
OTP lakástakarékTrilakMAXCITYSolthy GallerySZéplak