Luxury Home Design Kft.

 Luxury Home Design Luxury Home Design Kft.

 

 

Telefon: +36 70 586 8859
Kontakt: Enyedi Judit
E-mail: judit.enyedi@paradorpadlo.com
Web: www.paradorpadlo.hu
Facebook: www.facebook.com/ParadorLuxuryHome
Intagram: www.instagram.com/luxuryhomedesignkft
Üzlet: 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 2. B. ép. fszt.

 

 

A Parador márka kiemelt viszonteladói forgalmazójaként szeretném a figyelmébe ajánlani a legjobb minőségű alapanyagokból, professzionális és innovatív gyártástechnológiával készülő Készparketta, Laminált padló és Vinyl padlóburkolatainkat. A Parador az építészet, a belsőépítészet és a lakberendezés területével összhangban tervez, inspirációit a kézművesség, a művészet és a művészettörténet területeiről meríti.

 

A Parador prémium „Made in Germany” és „Made in Austria” minőséget kínál. E minőség alapját a régi kézműves mesterek tapasztalata és a maguk után hagyományozott szakértelme képezi. A minőséget az ismert tervezők által alkotott design és a széles választékú fa dekor, valamint a tökéletes kapcsolódási rendszer – a SAFE LOCK® és a Comfort-Click klikkes mechanizmus – kattintással létrehozható kapcsolatok emelik, ezen tulajdonságok során valósul meg a tartós jelleg és a tökéletes megjelenés. A funkcionális felépítés és az intelligens technológia révén a kivételesen stabil klikk-rendszerrel létrehozható kapcsolatok.

 

A Parador a gyártás során páratlan precizitással és innovatív ötletekkel igyekszik néhány lépéssel a piac előtt járni és a környezetvédelmet elősegíteni. A hulladékok újrahasznosítása és a természetes anyagok használata igen fontos szempont a gyártás tervezésében, ezért termékeink újrahasznosítható anyagokból készülnek. A Parador megtesz minden tőle telhetőt, hogy termékei a káros anyagok felhasználása és kibocsájtása nélkül, a felelősségteljes termelés jegyében szülessenek meg.

 

 

 

Szerzö: LOSZ

Megosztás
>TrilakMAXCITYSolthy GallerySZéplak