Miele Kft.

Miele Kft.Miele Kft.

 

Cím: 1022 Budapest, Alsó Törökvész út 2.
Telefon: +36 1 880 6400
Fax: +36 1 880-6402
E-mail: info@miele.hu
Web: www.miele.hu

 

 

A Miele világszerte a prémium háztartási készülékek vezető gyártója a főzés, sütés, gőzpárolás, hűtés/fagyasztás, kávékészítés, mosogatás, mosás és padlóápolás területén. Ezt egészítik ki az ipari mosogatógépek, mosógépek, szárítógépek, valamint a tisztító és fertőtlenítő készülékek és sterilizátorok az egészségügyi intézmények és laboratóriumok számára („Miele Professional“). Az 1899-ben alapított vállalat 8 gyártóüzemet működtet Németországban, valamint egy-egy gyárat Ausztriában, Csehországban, Kínában és Romániában. A 2016/2017 pénzügyi évben a vállalat kereken 3,93 milliárd euró forgalmat realizált, amelyből 70 %-ot Németországon kívül ért el. A Miele csaknem 100 országban saját forgalmazókkal vagy importőrökkel rendelkezik. A negyedik generációs családi vállalkozás világszerte kb. 19.500 embert foglalkoztat, ebből 10.900-at Németországban. A vállalat székhelye Vesztfáliában, Güterslohban van.

 

A Miele Kft. székhelye és bemutatóterme Budapesten a II. kerületben található, ahol tanácsadóink segítségével feltérképezheti a Miele világát, a stílusos, sokoldalú és kiváló minőségű készülékeket, legyen szó egy lélegzetelállító konyháról vagy akár a legfejlettebb technológiájú háztartási gépekről.

 

Kapcsolódjon ki a Miele Aktív Konyhájában és élvezze az inspiráló környezetet. Emelje tudását egy következő szintre interaktív főzéseink keretén belül. Válasszon egy tematikát, a szakértelem és a hangulat garantált!

 

>TrilakMAXCITYSolthy GallerySZéplak