Multistone Center Kft.

 Multistone Center Kft.Multistone Center Kft.

 

 

E-mail: info@multistone.hu
Web:
 www.multistone.hu

 

 

 

Cégünk a legsikeresebb magyar konyha- és lakberendezési stúdiók állandó partnere, második generációs családi vállalkozás. Fő profilunk a technikai kövek és kerámiák megmunkálása, aminek piaci bevezetését elsőként, több mint egy évtizede kezdtük meg.

 

Meggyőződésünk, hogy a technikai kövek gazdag struktúra- és színválasztéka, sokoldalú felhasználhatósága új távlatokat nyit meg a belsőépítészet világában. A technikai kő számtalan előnyös tulajdonsággal rendelkezik; egyenletes keménységű, sokkal „karcsúbb” és rugalmasabb, mint a természetes, ezért kevésbé sérülékeny. A technológiának köszönhetően karc-, sav-, lúg-, és hősokkálló, exkluzív anyag, antibakteriális felülettel.

 

A technikai kő kikövetkeztethető „hátránya”, hogy a megmunkálása kifejezetten eszköz-, technológia-, gyakorlat- és időigényes, sokan félnek ettől az anyagtól. Éppen ezért célszerű kizárólag megfelelő referenciákkal rendelkező specialistához fordulni. Miután mi a saját gyárunkban, a legnagyobb Technistone és Silestone raktárkészlettel, korszerű gépeken, tapasztalt és folyamatosan továbbképzett, naprakész szakemberekkel dolgozunk, részünkről természetes, hogy 10 éves garanciát vállalunk.

 

Az idei 2 év újításaként megjelent kínálatunkban a népszerű kerámia, amelyet szintén két nagy vezető gyártó képviseletében a Dekton és a Lapitec személyében jelenik meg.

 

A technikai kőben és kerámiában rejlő lehetőségekből ízelítőt kaphat a www.multistone.hu honlapunkon, ahol az összes elérhetőségeinket is megtekintheti, illetve az info@multistone.hu email címen érdeklődhet.

 

 

 

Szerzö: Losz

Megosztás
468 ad
OTP lakástakarékTrilakMAXCITYSolthy GallerySZéplak