Siva Design Studio Kft.

Siva Design Stúdió Kft. Siva Design Studio Kft.

 

Mobil: +36 70 390 5722
E-mail: info@sivadesign.hu
Web: www.sivadesign.hu
Cím: 1138. Budapest, Párkány u. 36.

 

 

 

A bútoriparban eltöltött több éves tapasztalatszerzés után, azzal a céllal alapítottuk meg a Siva Design Studio Kft.-t, hogy Megrendelőink egyedi igényeit maximálisan szem előtt tartva, minőségi lakó tereket, bútorokat állítsunk elő. A 3D-s számítógépes enteriőr, bútortervezés és az egyedi bútorok gyártása területén már több mint 7 éves tapasztalattal rendelkezünk.

 

Dolgozunk laminált bútorlappal, tömör fával, furnérozott-, magas fényű-, PET-, illetve akril frontokkal. Nálunk mindent megtalál igényéhez mérten!

 

A tömör fa, vagy furnérozott frontokat, és egyéb alkatrészeket vidéki gyártónknál készítjük, így a kereskedelemben kapható megoldásokhoz képest kedvezőbb áron tudjuk ezeket előállítani, megtakarítva a viszonteladók árrését.
A Siva Design Studio Kft. csak kiváló alapanyagokból, precíz tervezéssel és nagy gyakorlattal rendelkező, szakértő kivitelezéssel dolgozik, 3-4 hetes szállítási határidővel.

 

A bútorok gyártását több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakemberek végzik, jól felszerelt faipari üzemekben, így akár rövid határidővel is tudjuk teljesíteni Ügyfeleink igényeit!

 

A szállítást és a helyszíni szerelést pontos, megbízható, összeszokott csapat végzi. Eddigi megrendeléseink között az egyszerű laminált konyhabútoroktól kezdve a minden igényt kielégítő pácolt, tömörfa bútorokig sok minden megtalálható, és büszkék vagyunk rá, hogy az egyre különlegesebb kéréseket is sikeresen tudjuk teljesíteni.
A bútorok tervezése és gyártása során törekszünk a legkorszerűbb és a legjobb ár/érték arányú anyagok, technológiák és vasalatok alkalmazására.

 

 

 

 

 

Szerzö: LOSZ

Megosztás
OTP lakástakarékTrilakMAXCITYSolthy GallerySZéplak