Solthy Gallery

Solthy Gallery   Solthy Gallery

Elérhetőségek:
MAXCity Lakberendezési Áruház
2045 Törökbálint, Tópark u. 1/a.
II. emelet 221-es üzlet

Web: www.solthyfestmenygaleria.hu
www.viktoriasolthy.com
Facebook: facebook.com/solthygallery
E-mail:  info@viktoriasolthy.com
Mobil: +36 70 656 8714

 

Solthy Viktória festményei – mind témájukat, mind megjelenésüket tekintve – harmonikusan illeszkednek számos enteriőrbe, a letisztult minimál stílustól kezdve a klasszikuson át akár a neobarokkig. A képek különlegessége abban is rejlik, hogy a művésszel egyeztetve akár latinra fordított személyes idézetek, szavak is beleilleszthetők a kompozíciókba, ezzel még személyre szabottabbá téve az alkotást.

A Solthy Galériában kiállított alkotások mellett megrendelésre is készítenek festményeket, mind a bemutatott stílus- és színvilágban, mind ettől teljesen eltérő, figuratív, illetve absztrakt stílusban. A művész kalligrafikus témájú festményein, struktúrákkal játszó kompozícióin, valamint grafikusan megfestett portréin kívül, reprodukciókat, grafikákat, egyedi olaj/akrilfestményeket is lehet rendelni – bármilyen témában (modern-klasszikus), illetve bármekkora méretben, legyen az akár a nagyobb falfelületeket is beborító nagy formátumú alkotás, vagy több darabból álló festmény-sorozat.

Lehetőség van hozott elképzelés megvalósítására is, de személyre szabott, egyedi javaslat alapján is megtervezik az otthonába, irodájába illő festményt vagy fali dekorációt. A Galériában, vagy otthonában történő személyes megbeszélés után az elkészítendő képről előzetes látványterv készül.

Solthy Viktória alkotásairól bővebben olvashat:
www.viktoriasolthy.com
hungarian-success-stories.com

A Solthy Galéria exkluzív festményekkel, fali dekorációkkal vár minden kedves érdeklődőt!

 

Szerzö: Máray Klára

Megosztás
>TrilakMAXCITYSolthy GallerySZéplak