OTP Lakástakarék Zrt.

OTP Lakástakarék Zrt. OTP Lakástakarék Zrt.

 

 

Web: www.otplakastakarek.hu

Telefon: +36 1 366 6888

 

 

A hazai lakástakarék-pénztári piac egyik vezető szereplőjének számító OTP Lakástakarék Zrt. az OTP Csoport leányvállalata. Ügyfelei számára állami támogatásra jogosító lakáscélú megtakarítási és kedvező hitel lehetőséget, valamint az OTP Bankon keresztül lakástakarékkal kombinált hitelkonstrukciókat kínál. Termékei elérhetőek az OTP Bank fiókhálózatában, az OTP Pénzügyi Pont munkatársainál, a Groupama Biztosító irodáiban, valamint az üzleti partnereinél.

 

Az OTP Lakástakarék számla olyan megtakarítási forma, amellyel a lakással kapcsolatos céljait tudja finanszírozni az állam hozzájárulásával.

 

OTP Lakástakarék szerződést bárki köthet saját maga, illetve közeli hozzátartozója (kedvezményezett) részére. Az OTP Lakástakarék szerződés meghatározott összegre vonatkozik, amelyet szerződéses összegnek nevezünk.

 

AZ OTP Lakástakarék által kínált konstrukciók rugalmasak, jól tervezhetők, biztonságosak és úgy a lakosság, mint a társasházak számára az ideális megoldást jelentik a lakáscélú előtakarékosság és finanszírozás területén.

 

 

 

 

Szerzö: Máray Klára

Megosztás
OTP lakástakarékTrilakMAXCITYSolthy GallerySZéplak