SzépLAK Magazin

SzépLakSzépLAK Magazin

 

SzépLAK kéthavonta megjelenő lakberendezési magazin
Főszerkesztő: Berényi János, mobil: 06-209-314-583
Kiadja a Környezetkultúra Kiadói Kft.
Cím: 1103 Budapest, Kőér u. 35/A.
Tel.: (06-1)261-6107, tel./fax: (06-1)262-2608
E-mail: szeplak@szeplak.hu
Web: www.szeplak.hu
Facebook: www.facebook.com/SzépLAK
A folyóirat digitális változata
a www.digitalstand.hu/szeplak oldalon érhető el.

 

A SzépLAK XIX. évfolyamánál tartó lakberendezési folyóirat. Témakörébe, amint az a fejlécében is olvasható, a lakberendezés, az ökológia és a környezetkultúra tartozik. Elsődleges célcsoportjának tekinti a lakberendezést kedvelő, jellemzően városban élő közép- és felsőosztálybeli családos nőket és férfiakat. A felmérések tanulsága szerint a SzépLAK olvasói elkötelezettek a minőség mellett, jellemzőjük a kialakult és innovatív márkaválasztás.

 

Állandó rovatai a választék ízléses bemutatása mellett szakszerű és pontos információt ad, így a folyóiratnak kulcsszerepe van az olvasók tájékoztatásában. A SzépLAK  kezdetektől fogva témái között szerepelteti az ökológiával összefüggő kérdéseket, akár  építkezésről,akár lakberendezésről, akár  gépészti megoldásokról van szó. A cél az, hogy a minél részletesebb tájékoztatást és minél több szép lakást és hasznos ötletet találjon a SzépLAK-ban az olvasó.

 

A folyóirat megindulása óta támogatja a lakberendezőket szakmai munkájukban. Segít leküzdeni azokat a problémákat, amelyeket – különösen pályakezdőknél – az első lakásbemutatás jelent. Fennállása óta a SzépLAK száznál jóval több, vidéki és budapesti lakberendező munkáját mutatta be a nagyközönségnek.

 

 

>TrilakMAXCITYSolthy GallerySZéplak