Pocsalyi Julianna és Wagner Andrea – Feminális Otthon Kiállítás

Feminális Otthon Kiállítás

 

Pocsalyi Julianna és Wagner Andrea – a “LOSZ Év Lakberendező Teamje 2016” pályázat közönségdíjas munkája

 

 

A szolnoki Aba-Novák Agora Kulturális Központtal együttműködésben 2017. február 25. és 26. között a Feminális Fesztivál részeként második alkalommal került megrendezésre az Otthon Kiállítás.

 

A Feminális Fesztiválon a nőket, a női létet középpontba állító eseményen neves előadók, művészek, sportolók adtak szellemi muníciót és gyakorlati ötleteket, tanácsokat. Emellett kiállítások, workshopok, kóstolók, az egészséges életmód, valamint a test és lélek egységét célzó előadások várták a hölgyeket és családjukat.

 

Belsőépítészeti, lakberendezési megoldások:
A berendezett, 120 m2 alapterületű térbe egy rendhagyó előszobán keresztül érkezünk, ahol 3D-s falpanel teszi izgalmassá a falat.

 

Ugyanitt, egy tetőtéri gardróbszekrényt is bemutatunk. Ez a tér közvetlen kapcsolatban van a nappalival, melyben térelválasztó polcrendszer látja el a funkciót és a látványt.

 

A fekete kanapén az év színe, a Pantone által kiválasztott zöld szín, GREENERY is megjelenik kiegészítők, párnák formájában.

 

A nappali teréből egy gardrób szobával felszerelt hálóba tudunk tovább menni, innen jól megközelíthető a fürdőszoba és a mellette lévő babaszoba is.

 

A kiegészítő anyagok, textilek, tapéták, szőnyegek, mind neves tervezők, illetve gyártók termékei éppen úgy, ahogyan a bútorok is.

 

A kiállítás másik fontos része a Wellness, amely biztosítja a felüdülést látványban, életérzésben. Masszázsmedencével, gőzkabinnal a “paradicsomban” érezhetjük magunkat.

 

Az enteriőrt Andrásiné Pocsalyi Julianna tervezte és Wagner Andrea rajzolta.

A “LOSZ Év Lakberendező Teamje 2016” pályázat közönségdíjasai

 

 

 

 

>TrilakMAXCITYSolthy GallerySZéplak