Cseh Edit

Cseh EditCseh Edit

 

LOSZ Év Pályakezdő Lakberendezője 2015 szakmai nyertese

LOSZ Év Lakberendező Teamje 2018 közönségdíjas csapatának tagja

 

 

Mobil: +36 20 323 3861
E-mail: edicseh@gmail.com
Web: www.csedizajn.hu

 

 

 

Reklámügynökségeken eltöltött évek és gyermekeim születése után szereztem meg a lakberendezői és a számítógépes látványtervezői képesítést a Junior Art Centerben, így felkészültem arra, hogy a tanultakat és látásmódomat a gyakorlatban kamatoztassam.

 

Keresem a folyamatos szakmai inspirációt, részt veszek pályázatokon, figyelem a trendeket és folytatom tanulmányaimat, hogy minél naprakészebb és szélesebb körű tudásra tegyek szert.

 

Jelenleg a JAC mesterkurzusának hallgatója vagyok, és nagy örömömre kiváló belsőépítész tanároktól van lehetőségem tanulni. Érdekel az építészet és a bútortörténet, az újabb és újabb vívmányok, amelyekkel az egyes korszakok hozzájárultak a fejlődéshez. Izgalmasnak találom a XIX. században az új anyagok és ezzel új szerkezetek megjelenését, az eklektika európai városépítészetre gyakorolt hatását, majd az építészetet alapjaiban megújító – forradalmasító – szecessziót, mint korai modern építészetet és a kedvencemet, a modern építészetet ahol a gondos elemzésen alapuló funkcionális kialakítás dominál. Ennek a kornak egyik közmondássá lett alapelvével tökéletesen tudok azonosulni: „less is more”/”a kevesebb több” (Mies van der Rohe), kedvelem a rendet, a modern, letisztult, funkciótisztelő, szellős, üde enteriőröket.

 

A jó minőséget nagyon fontosnak tartom a felhasznált alapanyagoknál, tárgyaknál, szeretem a fa természetes szépségét, kiegészítő szerepben szívesen látok fémet, üveget, lágyságot adó, kellemes textileket, tapétákat.

 

Örömmel tölt el, ha régi értékeket sikerül megmenteni és „újrafogalmazva megfelelő környezetbe helyezni, szívesen válogatok a XX. század tárgyművészetének palettájáról, ennek is a mérsékeltebb, már bizonyított vonulatából.

 

Jó lehetőségnek tartom a kapcsolódó szakmák munkájába való betekintési lehetőséget, együttműködést.

 

Szabadidőmben családanyai teendőim kötnek le, két kisgyermekem van.

 

 

 

 

Szerzö: LOSZ

Megosztás
>TrilakMAXCITYSolthy GallerySZéplak