Csik Szilvia

Csik SzilviaCsik Szilvia

Az Év Pályakezdő Lakberendezője 2013 pályázat közönségdíjasa

 

 

Mobil: +36 30 977 7877
E-mail: info@csikszilvia.hu
Web: www.csikszilvia.hu

 

 

Célom, hogy a megrendelő álmai egy jól használható, élhető, dekoratív otthonként képeződjenek le, amelyben mosolyogva lehet felébredni és örömmel hazaérkezni.

 

Mindig is vonzott a színek és formák világa, már gyerekkoromban is bújtam a lakberendezési szakújságokat, az ergonomikus, otthonos és harmonikus enteriőrre való törekvést is otthonról hozom. Így amint közgazdaságtani egyetemi tanulmányaim engedték, beiratkoztam egy szakirányú oktatási stúdióba. Az itt elért eredményeim hatására döntöttem úgy, hogy ebben a szakmában képzelem el a jövőmet. Végzésem óta több magánlakást is terveztem, valamint elnyertem az Év Pályakezdő Lakberendezője 2013 Közönségdíjat és az Év Fürdőszobája 2013 díjat, melyekre fantasztikus első mérföldkőként tekintek.

 

Szeretem a mozgalmas tereket, a telt színeket, a geometriai formákat, az egyedi megoldásokat; munkám során fontosnak tartom a funkció és a design kapcsolatát, a megrendelő és az enteriőr összhangját, az ár-érték arányt, a harmóniát, a minőséget és az otthonosságot.

 

 

 

 

Szerzö: LOSZ

Megosztás
OTP lakástakarékTrilakMAXCITYSolthy GallerySZéplak