Csorba Tünde

Csorba TündeCsorba Tünde

 

 

Mobil: +36 30 921 3639
E-mail: tcsorba@classicinteriors.hu
Web: www.classicinteriors.hu
Facebook: www.facebook.com/Classic.Interiors.CST
Blog: blog.classicinteriors.hu  

 

 

 

Szakmai tanulmányok:
2008 – gépészmérnöki diploma megszerzése
2013 – lakberendező szakirányú végzettség megszerzése
2015 – lakberendező mesterképzés megszerzése

 

Hobbi szinten már több éve foglalkoztam lakberendezéssel, mielőtt az OKJ-s képzésbe belevágtam volna. Legfőképpen a maradandót és szépet alkotni vágyás inspirált, amellett, hogy úgy éreztem, végre megtaláltam az igazi hivatásomat.

 

Célom a régi értékek megőrzése, a történelmi stílusok felelevenítése, élettereink otthonossá tétele, hogy azok ismét kényelmesek, hívogatóak és melegséget árasztóak legyenek. A modernizációnak nem kell megfojtania a szépséget. Hiszem, hogy a mai igényeket minden apró részletig kielégítő enteriőr is lehet klasszikusan gyönyörű. A régi tárgyak életet adnak a legmodernebb otthonoknak is, még ha ehhez át is kell alakítani őket. Minden lakótér teljesebb lesz egy csipetnyi eleganciától.

 

Gépészmérnöki ismereteim sokat segítenek a tervezésben és a szakemberekkel való kommunikációban is. Egy profi kivitelező csapattal dolgozom együtt, akiknek szintén fontos a minőség.

 

Lakberendezői tervezés mellett foglalkozom még szín- és stílustanácsadással, home staginggel és lakberendezői tanácsadással is. Fő szakterületem a magánlakások, de terveztem már irodáknak, sőt templomnak is.

 

Bővebb információért látogassa meg honlapomat. A facebook oldalamon követheti cikkeimet és ötleteimet, melyek a blogomra is felkerülnek – minden, ami klasszikus.

 

 

 

Szerzö: LOSZ

Megosztás
>TrilakMAXCITYSolthy GallerySZéplak