Demeter Andrea

Demeter AndreaDemeter Andrea

 

LOSZ Év Lakberendezője – 2016” pályázat közönségdíjasa

 

 

E-mail: hello@deformal.hu
Web: www.deformal.hu
Facebook: www.facebook.com/deformal.hu
Instagram: deformalinterior

 

 

Demeter Andrea vagyok, lakberendezéssel, belsőtér tervezéssel foglalkozom.

 

Szeretem, hogy egyszerre foglalkozhatom emberekkel és az őket körülvevő környezet testre szabásával, legyen az egy meglévő tér átalakítása vagy egy új kialakítása, legyen az otthon vagy munkahely, nyaraló vagy hotel.

 

Munkám során a kiinduló pont mindig a tér optimális kialakítása, a különböző funkciók elhelyezése, a praktikus térszervezés. Ezután következik a finomhangolás: anyagok, színek harmonizálása, a megfelelő bútorok kiválasztása vagy akár megtervezése – mindezt a megbízóval „kéz a kézben”.

 

A lakberendezés számomra egy igen összetett és izgalmas feladat. A legfontosabb: meg kell érteni a megbízó gondolkodását, életritmusából adódó igényeit, azaz bele kell tudnom bújni a bőrébe és teljesen ráhangolódni. Ami munkámhoz nélkülözhetetlen: beszélni kell az építészek és kivitelezők nyelvét, biztos tudással rendelkezni a legújabb technológiákról, trendekről, kínálatokról, lehetőségekről. Mindezek sikeres összehangolásának eredménye az elégedett megbízó, s ennek köszönhetően – hadd legyek önző is kicsit – az elégedett lakberendező…

 

 

 

Szerzö: LOSZ

Megosztás
OTP lakástakarékTrilakMAXCITYSolthy GallerySZéplak