dr. Héczei Fruzsina

profilkep_dr héczei fruzsinadr. Héczei Fruzsina

 

 

 E-mail: heczeidesign@heczei.hu
 Web: www.heczeidesign.hu

 

 

Pályafutásomat jogászként kezdtem, majd tíz, jogi pályán eltöltött év után 2009-ben döntöttem úgy, hogy egy régi szenvedélynek hódolok immár hivatásszerűen: ez a lakberendezés.

 

Tanulmányaimat a Junior Art Centerben végeztem Mózer Noémi belsőépítész osztályában. A képzés alatt és az OKJ-s oklevél megszerzését követően, három évig gyakornokként, majd enteriőr-tervezőként a TÉR Alkotó Tervező Stúdióban dolgoztam, ahol a térszervezésről, belsőépítészetről, építészetről és a designról még átfogóbb szemléletet kaptam.

 

2012 óta önállóan tevékenykedem, elsősorban magánlakások, de irodák, rendelők, egyéb belső terek kialakításával is foglalkozom. Munkáim során sosem ragaszkodom mereven egy bizonyos stílushoz, a megrendelő személyisége és életformája motivál, és figyelembe veszem az adott tér építészeti minőségét is. Mindig szem előtt tartom a funkciót és azt, hogy a tér ne uralja annak használóját, hanem idomuljon hozzá. Célom a megrendelő személyiségéhez szabott igényes otthon kialakítása. A tervezés során elképzeléseimet fotorealisztikus látványtervekkel teszem kézzelfoghatóvá, szükség esetén kiviteli terveket is készítek, igény szerint egyedi bútortervekkel.

 

 

 

 

Szerzö: LOSZ

Megosztás
>TrilakMAXCITYSolthy GallerySZéplak