Ernek Zsuzsanna

Ernek ZsuzsannaErnek Zsuzsanna

 

 

Mobil: +36 20 475 8433
E-mail: ernekzsuzsanna@t-online.hu  

 

 

ARS POETICA “MUTASD AZ OTTHONOD, MEGMONDOM KI VAGY!”

 

 

Napjainkban a minket körülölelő enteriőrnek nem pusztán funkcionális értelmében van szerepe és jelentősége, hanem az aktuális lakberendezési trendek egyre inkább az egyéniség, az individuum felvállalásáról vallanak. Célom, – rátalálni az egyéniségét leghívebben tükröző otthonra, – a személyiségét terekben, tárgyakban elmesélt “másolatára” – hogy garantáltan a minden ízében személyre szabott otthont tervezhessek Önnek, annak minden kényelmével, szépségével és hangulatával.

 

Naprakész vagyok nemcsak a trendekben, hanem mindazzal a tudással és tapasztalattal is rendelkezem, ami szükséges, ahhoz hogy AZ ADOTT TÉR AZ ÖN IGÉNYEINEK MEGFELELŐEN FUNKCIONÁLISAN ÉS ESZTÉTIKAILAG IS EGY MAGASABB SZINTŰ ÉS MINŐSÉGŰ ÉLETÉRZÉST BIZTOSÍTSON!

 

Tervezésnél törekszem az elvárások és lehetőségek legoptimálisabb variációinak bemutatására, amellyel a végleges funkciók helyükre kerülnek, – a design és stílus az enteriőr megtervezése csak ezután következik. Az emberek különbözőek az élményeikben, a szemléletükben és az ízlésükben is ezért az otthonuk és környezetük kialakításánál figyelembe veszem mindazt, amely ebből adódóan mindenkinél más és más. Függetlenül attól, hogy minimál – mediterrán, high-tech- klasszikus, rusztikus -retro, újbarokk- futurisztikus, városi vibráló- nyugodt csendes, racionális- mix vagy egy friss természetes natúr környezettudatos tér az,- amelynek tervezésére felkér.

 

Az elmúlt időszakban évente több lakás,-iroda,-szálloda,-rendelő,- wellness szalon tervezése és kivitelezés bonyolítása a megrendelőim teljes megelégedettségére sikeresen befejeződött. Szóbeli lakberendezői tanácsadás igénybevételére mindenkit biztatok, mielőtt belefogna a nagy átrendezésbe, felújításba vagy építkezésbe. Ezen kívül lehetőség van részfeladatok vagy komplett tervezés megrendelésére is.  

 

 

 

 

Szerzö: LOSZ

Megosztás
468 ad
OTP lakástakarékTrilakMAXCITYSolthy GallerySZéplak