Gál-Horváth Ágnes

Gál-Horváth ÁgnesGál-Horváth Ágnes

 

 

 

E-mail: gha@interiorfanatics.hu
Mobil: +36 20 211 3699

 

 

Pályafutásomat közgazdászként a bankszakmában kezdtem, de több mint egy évtizednyi, a szakmámban eltöltött idő után rájöttem, hogy az én utam más. Szeretek emberekkel foglalkozni, és örömmel tölt el, hogy ami nekem szenvedély, az másnak valós megoldás a mindennapokban. Egyre többen kértek meg arra, hogy segítsek otthonuk megvalósításában, mígnem jelentkeztem a Stílusház Kreatív Művészeti Magániskola lakberendező képzésére. Szerencsés vagyok, hiszen a tanulmányi időszak alatt már folyamatosan voltak megbízásaim.

 

Munkám során különösen nagy hangsúlyt fektetek a funkcionális térszervezésre, ami stabil, jól formálható alapot képez. Szeretem a modern lakberendezést, ugyanakkor szenvedélyesen vegyítem a régit az újjal. Hiszem, hogy a design önmagában nem elég, egy térnek tükröznie kell az ott élők személyiségét, és egyben alkalmazkodnia kell életritmusukhoz.

 

Elkötelezett híve vagyok az “otthonos” munkahelyeknek. A sok évnyi irodai munka során számtalan elvárás fogalmazódott meg bennem az élvezhető munkakörnyezettel kapcsolatban. Egy jól megtervezett iroda az ott dolgozóknak komfortot és örömet, a munkáltatónak pedig számokban mérhető profitot nyújt.

 

Ügyfeleimmel bizalmi kapcsolatot ápolok, munkám sikere az Ő elégedettségük.

 

 

 

Szerzö: LOSZ

Megosztás
>TrilakMAXCITYSolthy GallerySZéplak