Gali Ágnes

Gali ÁgnesGali Ágnes 

 

 

 

Mobil: +36 70 426 6240
E-mail: agaliagnes@gmail.com
Web: www.home-art.aboltokboltja.hu

 

 

Az élet művészete abból áll, hogy művészetet teremtünk magunk körül.

 

 

 

Magamról:

A művészetek és a belsőépítészet ifjúkorom óta érdekelt, erre a pályára készültem, végül mégis a történelmet választottam. Az egyetem elvégzése után művelődéstörténetet tanítottam az ELTE-n, később a Budapesti Történeti Múzeumban voltam könyvtáros-muzeológus. Érdeklődésem a lakberendezés iránt azonban mindig megmaradt, figyelemmel kísértem a szakmai kiadványokat is. A sors úgy hozta, hogy végül lehetőségem lett váltani, megvalósítva régi vágyamat elkezdtem festeni, majd úgy döntöttem, hogy pályát változtatok, és hivatásszerűen foglalkozom a lakberendezéssel. Elvégeztem a lakberendező iskolát, OKJ-s végzettséget szereztem.

 

Mivel az ELTE-n művészettörténetet is tanultam, vállalom történeti enteriőrök autentikus berendezését, azonban minden stílusban otthon vagyok. Izgalmas feladatnak tartom a meglévő adottságokból a megrendelők igényeinek megfelelő, funkcionálisan jól használható terek kialakítását, empatikus készségem és az alapos felmérés, sok beszélgetés segíti ezt a munkát. Ugyanakkor a lakás esztétikai megformálása is fontos számomra, egy szép otthon maga is műalkotás, ahová jó hazatérni, mert nemcsak kényelmes, hanem a szemet és a lelket is gyönyörködteti. Segíteni tudok a falra kerülő képzőművészeti alkotások kiválasztásában, otthon vagyok a kortárs képzőművészetben, azonban magam is vállalom az enteriőrbe illeszkedő egyedi festmények elkészítését.

 

A lakberendezési tervekhez kézzel rajzolt, festett látványterveket, alaprajzot, falnézetet készítek, így lehetővé válik, hogy bármilyen színárnyalatot és bármilyen bonyolult formát, bútort megtervezzek és élethűen bemutassak a megrendelő részére. Részfeladatok elvégzését is vállalom, egy-egy helyiség megtervezését, beépített vagy egyedi bútorok tervezését, színtervet, külön dekorációt.

 

 

 

Szerzö: LOSZ

Megosztás
>TrilakMAXCITYSolthy GallerySZéplak