Hermann Adél

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHermann Adél

Az Év Lakberendezője 2003

 

 

Mobil: +36 30 954 7875
E-mail: adel.hermann@arthurhound.com
Web: www.arthurhound.com
Cég: Arthur Hound Int. Kft.
belsőépítész, lakberendező

 

 

FUNKCIÓ ▪ HARMÓNIA ▪ EGYÉNISÉG

Minden munkámban a használhatóságra, egységes megjelenésre és a testreszabott stílusra törekszem. Jó néhány lakás átalakításon, felújításon, házépítésen túl, mindig a legjobb megoldásra törekszem az adott helyzetben. Szeretek tisztában lenni a részletekkel és a dolgok végére járni.
A világ változásait folyamatos fejlődéssel lehet csak nyomon követni. Számomra fontos szakmai tudásom gyarapítása és megragadok minden lehetőséget, hogy új ismeretekre tegyek szert, hogy mindig az élvonalban tudjak maradni.

 

Kidolgoztam egy belsőépítészeti szerkezeti kötésrendszert, mellyel szakmai első díjat nyertem 2011-ben. Találmányom az XLV System alkalmas kiállítási installáció összeállítására, belső térszervezési elemek létrehozására vagy dekorációs célokra egyaránt. 2013-ban a Construma kiállításon mutathattam be a nagyközönségnek a Lakberendezők Országos Szövetségének közreműködésével.

 

AZ ÖTLETTŐL A MEGVALÓSULÁSIG
Az enteriőr dizájn területén dolgozom húsz éves korom óta. Szakmai tapasztalatomat az LH Vonal Stúdió alapítójaként lakberendezési és belsőépítészeti tervezési, kivitelezési és projektmenedzselési munkákban szereztem. Magánmegrendelők mellett volt alkalmam közületeknek, rendezvényeknek is dolgozni. A stúdió szép sikereket ért el, számos újságcikket írtunk, és írtak rólunk, interjút adtunk rádiónak, tévének, különböző pályázatokon vettünk részt. Néhány éve Arthur Hound védjegy alatt dolgozom. A jól átgondolt tervezés a sikeres munka alapja, ezért nagy súlyt fektetünk arra, hogy már a kezdetektől lépésről-lépésre haladva teljes körűen átgondolt testre szabott megoldások jöjjenek létre.

 

 

 

 

Szerzö: LOSZ

Megosztás
>TrilakMAXCITYSolthy GallerySZéplak