Horváth Edit

Horváth EditHorváth Edit

 

 

Mobil: +36 20 244 2598
Telefon: +36 72 435 501
E-mail: edithorvath.22@gmail.com

 

 

 

“Ritkán találni olyan embert, aki maradéktalanul elégedett a hivatásával és örömét leli a munkájában. Ezen kevesek közé tartozik Horváth Edit lakberendező, aki szinte sugárzik, ahogy a szakmájáról mesél.

 

– Kamaszkori álmom vált valóra, amikor kezembe kaptam a diplomát, s azóta is boldoggá tesz a gondolat, hogy azzal foglalkozhatok, amit szeretek. Ez olyan munka, amelyet szerintem nemigen lehet jól csinálni teljes odaadás nélkül, legalábbis én nem tudom másképpen. Fontos, hogy jó hangulatban tervezhessek, hogy bizalommal legyünk egymás iránt a megrendelővel, és hasonlóan gondolkozzunk. No és persze a csapatmunka, az elengedhetetlen.

 

Barátai ösztönzésére végezte el az iskolát, a Lakberendezők Országos Szövetségének tagja, és hosszú évek óta sok-sok pécsi, illetve dunántúli otthon, üzlet, panzió, iroda köszönheti neki egyedi arculatát. Sikerének titka talán az a mértéktartás, amellyel megtalálja a középutat extravagancia és visszafogottság között.

 

– Rendkívül kíváncsi vagyok minden újdonságra, élvezettel követem figyelemmel mindazt, amit a nagyvilágban, a lakberendezés területén történik, nagyon szeretem a rendkívüli megoldásokat, az új trendeket, lenyűgöz a szárnyaló fantázia. Ám a magam részéről úgy gondolom, hogy nem díszletek között érzi jól magát az ember. Én inkább azt szeretem, ha kényelmes, nyugalmat árasztó, elegáns és kortalan egy otthon. Elbűvölnek a színek is. Bár sokan általában idegenkednek tőle, imádom a fehér minden árnyalatát, a pasztelleket, illetve a tavasz, a nyár tónusait: a sárgát, narancsot, zöldet, levendulát.

 

Kedvenc anyaga a fa, de szívesen dolgozik üveggel, fémmel, kővel, egyszóval bármilyen anyaggal – természetesen harmóniába rendezve.

 

– Minél kevesebb szín és anyag minél kevesebb felületen. Úgy gondolom, hogy a “kevesebb több” elmélet a lakberendezésben is igaz – állítja Edit. Ugyanez érvényes a stílusválasztásra is. Ha rajtam múlik, én a visszafogott, modern polgári enteriőröket kedvelem, megbolondítva, izgalmasabbá téve akár az aktuális trend egy-két izgalmas elemével, akár a régmúlt tárgyaival, “mesélő” antik darabokkal. A nagyvonalú megoldások híve vagyok, stílusban tartva és természetesen egyénre szabva. Ez pedig csak úgy lehetséges, ha kellő alázattal és tisztelettel a megrendelő és a munkánk iránt, ha nem akarunk feltétlenül előtérbe tolakodni. Ha hagyjuk, maguk a terek is megszólítanak, szinte diktálják, mit is szeretnének. Ezért használom szívesen – ha nem találunk anyagban, méretben, stílusban vagy színben megfelelőt -, a magam tervezte bútorokat. Így olyan lehet a tér, amilyennek – megrendelő, tervező, építész, kivitelező – együtt megálmodjuk. Amilyennek lennie kell!”

(Pannonhegyi Katalin, Otthon magazin 2000. július)

 

Hölgyeim, Uraim és Kedves Fiatalok!
Tudással, tisztességgel és nagy örömmel végzett munkámat ajánlom Önöknek. Hozzunk létre boldogító, egyéniségükre szabott, minden igényt kielégítő élettereket együtt!

Üdvözlettel: Horváth Edit

 

Szakmai munkásság:
• Vida pincészet (Szekszárd)
• Vylyan pincészet (Kisharsány)
• Fordan Center (Pécs)
• Lovas Centrum (Becefa)
• Pallos-Rácz ügyvédi iroda (Pécs)
• Családi házak
• Lakások

 

 

 

Szerzö: LOSZ

Megosztás
OTP lakástakarékTrilakMAXCITYSolthy GallerySZéplak